Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Macovei: Dan Voiculescu, o cianură a politicii româneşti

Macovei: Dan Voiculescu, o cianură a politicii româneşti

scris de A.B.
1 afisari

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei nu are o părere prea bună despre senatorul Dan Voiculescu. Ea îl atacă dur pe fostul lider al PC, spunând că acesta este o cianură a politicii româneşti.

macoveiMonica Macovei nu vede cu ochi buni propunerea lui Daniel Constantin la şefia Ministerului Agriculturii. Ea a susţinut, la România TV, că Victor Ponta nu a făcut cea mai fericită alegere prin această numire.

În opinia lui Macovei, Constantin este un pion al lui Dan Voiculescu, iar Dan Voiculescu, spune vicepreşedintele PDL, este o cianură a politicii şi a economiei româneşti.

„Ministerul Agriculturii care va fi condus de acest pion al lui Voiculescu este parte civilă în procesul în care Dan Voiculescu e trimis în judecată în decembrie 2008, pentru că a prejudiciat cu 60 de milioane de euro Ministerul Agriculturii. Acum vine ca ministru al Agriculturii şeful partidului fondat de Dan Voiculescu?. Dan Voiculecu este o cianură a politicii şi a economiei româneşti”, a spus Monica Macovei.

4 comentarii

urbos 05-05-2012 - 04:38

Dan Voiculescu nu este o cianura dna. procuror comunist, este un fost coleg cu mine si in urma caruia a-ti avut beneficii.

Ciu Huhu 05-05-2012 - 10:19

Fa Macovei, adevarata cianura a politicii romanesti e stapinul tau, dictatorul Basescu!

Rusu 05-05-2012 - 22:01

Mergi la munca putoare ordinara,nu la frecat menta pe forumuri !

Ciu Huhu 06-05-2012 - 01:49

Adevarul supara pe securistii lui Basescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult