Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Macovei: Felix păcăleşte lumea cu CEDO

Macovei: Felix păcăleşte lumea cu CEDO

scris de R. C.P.
132 Afisari

Monica Macovei precizează că “invocarea CEDO în cazul Dan Voiculescu-Felix este o păcăleală”.

Monica Macovei îi taie macaroana CEDO lui Felix“…Chestiunea cu “mersul” la CEDO este o păcăleală. CEDO nu este o instanţă de recurs şi nu poate schimba fondul deciziei ICCJ. De altfel, nici nu există vreun drept din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului care să poată fi invocat cu success în acest caz. Poate numai dreptul la un proces mai scurt, adică Voiculescu s-ar putea plânge la CEDO că justiţia nu l-a declarat mai repede colaborator al Securităţii….Dar şi Sorin Buta, care în ianuarie 2011 a primit decizia de colaborare cu Securitatea din partea ICCJ, ar trebui sancţionat de PDL. Ca să fim consecvenţi, responsabili şi credibili. În final, sper că mesajul meu să nu fie rupt în două în functie de interesele unora sau altora, ci sper să fie preluat în întregime pentru că mesajul este unic”, mai spune, pe blogul personal, Monica Macovei.


4 comentarii

digital 11-03-2011 - 22:20

piei dreaq,vrajitoareo!!!

Europeanuul 12-03-2011 - 00:51

Felix vulpoiu’ o fi fost si el un simplu ciochist. Isi dadea cunostintele in gat, scriind rapoarte pentru o suta, doua, sau trei pe luna.

Dar doamna Macovei Monica a fost si ea servila fostului regim criminal. In functia ei de procuror primea un slariu baban. In plus mai benificia si de multe alte privilegii. Daca ma prindeau soldatii patrioti lu’ nea Neacsu pe frontiera imi rupeau coastele si ma predau pe mana procuratorii. Monica sau unul din colegii ei ma condamna la 1 an si jumatate sau doi de inchisoare. Acum femeia are tupeu sa se poseaza in functie de mare reformista.

Mi se face sila!

digital 12-03-2011 - 12:22

care-s mai *buni* patrioti ai unei natiuni?!ai lu* neacsu sau aia de azi?!
hai sa te vad!!!

chitibus 13-03-2011 - 13:09

Cat tupeu la patachina asta prafuita si frustrata!!! Uitati-va, oameni buni, ce mecla are paparuda, sa fiu nebun daca nu-i mai urata ca Andreea Pora si mai sluta ca Basescu. Putana-procuror, indrazneste sa vorbeasca despre…colaboratori, tocmai ea care era mai ceva decat ofiterii de securitate.
Pocitania asta a fost un veritabil comisar comunist. Pai, credeti ca degeaba s-a atasat de tatal securistilor in viata-BASESCU? Hai, sictir, madam sacaz.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult