Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Macovei nu are încredere în diagnosticul lui Năstase

Macovei nu are încredere în diagnosticul lui Năstase

scris de Laurentiu Banches
16 afisari

Monica Macovei a anunţat sâmbătă că îşi pune multe întrebări în legătură cu diagnostificarea fostului premier, Adrian Năstase, dacă va fi făcută de ex-senatorul PSD, Serban Brădişteanu.

Monica Macovei nu poate sta linistita in legatura cu diagnosticul lui Adrian Nastase

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei a declarat înainte de a participa la Congresul de constituire a Partidului Noua Republică, că nu poate să stea liniştită în legătură cu diagnosticul lui Adrian Năstase, având în vedere faptul că acesta va fi pus de „doctorul  Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie”. Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, vineri, că, la dorinţa familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier.

Potrivit Mediafax, aceasta nu este prima remarcă a fostului ministru al Justiţiei în legătură cu cazul Adrian Năstase. Monica Macovei semnalase vineri, 22 iunie, încălcări ale legii în cazul fostului premier Adrian Năstase, de la „negocierea” unui regim preferenţial de a ajunge la închisoare până la vizitele primite la spital, şi cere demisia ministrului de Interne, Ioan Rus.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă miercuri noaptea, în momentul în care un echipaj de poliţie a venit în imobilul acestuia din strada Zambaccian, pentru a-l conduce pe fostul premier în arest, după ce acesta a fost condamnat la doi ani închisoare în dosarul ‘Trofeul calităţii’.

31 comentarii

Tache 24-06-2012 - 09:00

Băi cotoroanţo, băi zgripţuroaico, băi stearpo, băi mutanto, chiar nu mai judeci?

Dacă inimă nu ai, dacă suflet nu ai, dacă alte sentimente decât un cult delirant pentru un mediocru lipsit de scrupule nu ai, măcar doi neuroni şi o sinapsă care să-ţi funcţioneze normal nu poţi chema in ajutor să te salveze de ridicol?

Incredibil! O armată de procurori, toţi ai lui Băsescu, investighează şi suspicionează unidirecţional evenimentul, şi în Zambaccian şi la Spitalul de Urgenţă şi în praful de puşcă colectat de pe carotida duşmanului suprem şi ea continuă să aibă dubii. Ar fi gata să-şi dea şi cenuşa de la incinerata-i feminitate doar să nu-şi recunoască infrângerea, ticăloşia, inferioritatea de muscă verde, infecţioasă, faţă de acest om care a contracarat-o cu ceva ce, pentru ea, nu există: curajul demnităţii.

jan dinu 24-06-2012 - 09:51

TAKITZA – daca ai citit comentariile privind
– capitolul Nastase – imensa majoritate din toate ziarele unde
cititorii ishi expun parerile sunt clare favorabile punctului de
vedere a lui Macovei !
Vrei NU vrei….iar esti fraier de doi lei !!
JD-USA

geek-a-contra 24-06-2012 - 10:24

care sint ziarele alea? intrebarea este strict retorica: depinde ce ziare citesti………..

digital 27-06-2012 - 15:55

alea pe care le prezintă budescu la revista presei băsiste,cum care?!
jan se fâlfâie după cum bate vântu,ca să nu zic că se leagăna ca o….altceva!
ce vrei și tu,băsismul e accesibil tuturor minților mai mult sau mai puțin expuse la diaspora convertită,fie ea la antipozi,pe coastele de vest sau est sau oriunde altundeva!

Ing.Ion Vacaru 24-06-2012 - 18:34

Doamnei MONICA MACOVEI,
europarlamentar,care manifest o ură diabolică în potriva lui Adrian Năstase, pentru a-şi arăta atașamentul fată de Traian Băsescu şi critică orice atașament uman față de suferințele acestuia, produse de ciuma lor portocalie.

E juristă!.Cu multă știință, dacă vrei,
Preacuvioasa Macovei…
Dar, priviți a ei făptură
Cum se transform, în demotică făptură
Şi revarsă foc şi ură
Peste a Omul făptură.
Şi mă întreb îngrijorat
Şi cumplit de supărat:
Este oare cu putință
Să avem astfel de ființă
Trăitoare printre noi?…
Daţim coșul de gunoi!

veve 25-06-2012 - 10:22

totul e o facatura .intrebati medici adevarati ce parere au despre asa zisa boala a lui nastase pe care o baga in fata \bradisteanu ca sa-l salveze.bradisteanu l-a salvat si pe borcea ptr o facatura de diagnostic.bradisteanu doctorul corupt.

Huhu Ciu 27-06-2012 - 15:47

E clar, esti slugoi al dictatorului Basescu.

aura 27-06-2012 - 12:48

si tu lingi ce scuipa voiculescu?bravo tie,,dar cred ca cei de la antene ling pentru bani frumosi ,dar tu?
praful de pusca nu mai avea cum sa-l constate nimeni ca,doar nu era sa iasa bombo din casa fara toaleta facuta,doar a facut baita ,si-a scimbat camasuta ,s-a infasurat cu fularasul,,apoi pana a doua zi cand s-a hotarat nea lascar sai-coasa bubita s-a mai curatat din el,nu
VA FACETI DE RUSINE,O LUME INTRAGA A VAZUT CE S-A INTAMPLAT ,NUMAI LINGAII SCABROSI AI LUI VOICULESCU NU VOR INCA SA RECUNOASCA.DAR O SA VINA SI VREMAEA CAND O SA LI SE APLECE DE ATATEA PORCCARII CATE SCOT PE GURA

digital 27-06-2012 - 13:04

aura-gaura,tu le ai cu criminalistica așa cum le are kiombelixu cu flotele!
adică să-nțelegi că ești mai proastă ca o pa-râmă și mai urâtă ca un odgon vechi de 50 de ani!
făi cretino,pulberea se impregnează în țesuturile moi,expuse acțiunii mecanice a ieșirii glonțului din gura de foc ,iar o curățare totală nu se face cu șampon,babă senilă,înțeleseși,băi vito?!
crezi că-i ca la tine când îți dai blhănitza jos de pe picioare cu bitum?!
retardata dreq!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult