Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Macovei: Prin excluderea lui Preda, Udrea acoperă bâlbâielile PDL

Macovei: Prin excluderea lui Preda, Udrea acoperă bâlbâielile PDL

scris de A.B.
2 afisari

Monica Macovei, vicepreşedintele Partidului Democrat, se declară împotriva excluderii din partid a lui Cristian Preda. În opinia sa, vinovată se face Elena Udrea care încearcă să acopere prin acest demers problemele de organizare din interiorul filialei Bucureşti a partidului.

 monica macovei“Cristian Preda trebuie să rămână în PDL şi mă voi lupta în CNC pentru respingerea propunerii de excludere”, a anunţat Macovei.

Ea a apreciat că într-o viaţă de partid democratică, probleme au cei care nu pot accepta critici, nu cei care aduc critici.

“Propunerea excluderii lui Cristian Preda acoperă bâlbâielile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Bucureşti”, susţine Macovei într-un comunicat de presă.

 Monica Macovei atenţionează că îi va lua apărarea lui Preda în cadrul proximei şedinţe a Consiliului Naţional de Coordonare a PDL în care va fi discutată aprobarea propunerii făcute de către Biroul Permanent Naţional al partidului.

 „Nu există în Statutul PDL sau în Codul etic vreo prevedere care să permită excluderea doar pentru un moft al unui membru de partid. Regret că, fiind în drum spre Cluj Napoca, nu am fost astăzi la şedinţa BPN, ca să votez împotriva acestei propuneri, dar în mod cert voi fi la şedinţa CNC”, a spus Macovei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult