Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Macovei se incaiera cu Blaga

Macovei se incaiera cu Blaga

scris de Ziua Veche
5 afisari

“N-am luat si n-o sa iau lectii de morala de la doamna Macovei, din motive pe care nu le discut aici. Acelea nu sunt contracte ilegale. Eu nu pot interzice nimanui, nici macar ginerelui meu sa lucreze in zona privata”, a aratat marti Vasile Blaga, intrebat fiind cum comenteaza declaratia Monicai Macovei, conform careia el ar trebui sa plece de la Minister sau sa fie demis din cauza afacerilor ginerelui sau.


Seful Internelor a admis ca lui personal i-au facut “mult rau” contractele respective. Ministrul a explicat ca este vorba de un singur contract semnat, iar un al doilea este in procedura de contestare. Primul contract va fi “incheiat pe cale amiabila in trei zile”, a detaliat Blaga, citat de NewsIn.

 

Monica Macovei, eurodeputat PDL, a sustinut luni ca liderul democrat-liberal Vasile Blaga ar trebui sa plece din Guvern din cauza contractelor pe care ginerele sau l-a castigat cu statul. Macovei a mai spus, pentru realitatea.net, ca nu crede ca ministrul nu avea cunostinta de acele afaceri, desi a afirmat public contrariul. Intrebata daca acesta este un caz pentru care un ministru, adica Blaga, ar trebui dat afara din Guvern, fostul ministru al Justitiei a replicat: “Da, din punctul meu de vedere este”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult