Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE. Macovei: Severin face mult rău ţării şi Parlamentului European

UPDATE. Macovei: Severin face mult rău ţării şi Parlamentului European

scris de D.P.
5 afisari

UPDATE. 14.45„Domnul Ponta a tras concluzii pe baza lecturii ziarelor”, a declarat Adrian Severin.

El spune însă că nu intenţionează să demisioneze din Parlamentul European. Europarlamentarul a adăugat că, până în momentul în care o investigaţie va face posibilă descoperirea adevărului, a cerut suspendarea sa din PSD.

„Eu cer o ancheta echitabilă din partea unor instituţii judiciare. Restul, despre demisii date peste noapte, mie mi se pare că nu reprezintă o soluţie serioasă”, a mai menţionat europarlamentarul.

++++++++++++++++

UPDATE.13.35. Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut marţi lui Adrian Severin să-şi dea demisia din Parlamentul European şi din PSD.

++++++++++++

Monica Macovei declară că toată lumea de la Parlamentul European, aşteaptă demisia lui Adrian Severin.

Monica Macovei cere demisia urgenta a lui Adrian Severein„Suspendarea din diverse funcţii în România este apă de ploaie, nu înseamnă absolut nimic la Bruxelles, unde toată lumea aşteaptă demisia„, spune Monica Macovei.

Tot ea mai adaugă, într-o postare pe blogul său: „Principala problemă este aceea de încredere. Nimeni la Parlamentul European nu mai poate avea încredere în cei trei europarlamentari implicaţi în scandalul de corupţie la discutarea unor amendamente sau propuneri.

Nu există nicio legatură între demisie şi eventualele anchete, e o problemă de încredere. Ceilalti doi eurodeputaţi şi-au dat deja demisia şi asta e ceea ce se aşteaptă şi de la Adrian Severin. Cu fiecare oră cu care întarzie demisia, face mult rău Parlamentului European şi ţării.”

3 comentarii

Banatanul 23-03-2011 - 04:20

Nu exista nici o diferenta intre parlamentari de ori unde ar fii si nici intre Parlamente indiferent de tara. Parlamentul si Parlamentarii nu-i reprezinta pe cei ce voteaza este doar praf in ochi institutia votului universal inca de la inceputul sau.

Asa ca fapta Euro Parlamentarului A. Severin nu este una neobisnuita din contra este modul legal prin care orice parlamentar isi cistiga comoditatea vietii private. De cind parlamentele lumii sunt ocupate de Proletari si Burghezi acestia traiesc din acest fel de comert al influientei fara ca cineva sa sufle cum stau lucrurile.

Burghezii si Socialisti de-opotriva cu afaceri, cumpara influienta celor de la putere pentru a introduce proiecte de legi avantajoase pentru afacerile lor private in parlament. In oricare parlament din lume se intimpla acelasi lucru ca urmare a Revolutiilor de la Paris, Pasoptiste si Bolsevice.

Razvratitii Proletari si Burghezi (Socialisti, Social-Democrati, Democrati si Liberali) nu pricep ca nici o revolutie nu a adus ceva bun omului ci numai hotii, santaj, constringeri, crima, ura si dispret fata de aproape.
Uniunea Europeana nu va rezista cu un parlament format din Proletari si Burghezi.

Uniunea Europeana va fi o Uniune de Regate si din care va face parte si Regatul unit al Romanilor.

Aceasta uniune va fi condusa de cea mai longeviva Dinastie Imperial Europeana si Binecuvitata de Dumnezeu, Casa de Habsburg.

vasile 23-03-2011 - 10:29

Tarfa asta vorbeste numai aiurea. Dar ea cand vorbea Romania de rau nu-i face rau. Dar Udrea care facea lobby pe langa Presedinte in favoarea rusilor de la Alro, nu-i facea rau. Dar ea care le-a impus judecatorilor sa dea o casa parintilor ei fara a avea dreptul nu a facut rau.

Ciu Huhu 23-03-2011 - 20:13

Acum are perfecta dreptate dna. Macovei!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult