Acasa Actualitate-InternaPolitica interna MAI – Radu Stroe despre posibilitatea demiterii

MAI – Radu Stroe despre posibilitatea demiterii

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat miercuri, 22 ianuarie, că nu crede că va fi schimbat din funcţie şi că nu intenţionează să demisioneze, precizând că se duce la Guvern.

MAI – Radu Stroe despre posibilitatea demiterii (foto: replicaonline.ro)

Întrebat, la ieşirea din sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), dacă va fi schimbat de liberali, Radu Stroe a răspuns: „Nu ştiu, nu cred, mă duc acum la Guvern”. Totodată, întrebat dacă intenţionează să îşi dea demisia, Stroe a răspuns: „Nu”. Ministrul de Interne, Radu Stroe, a fost chemat la Guvern, pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, înaintea declaraţiei pe care şeful Guvernului o va susţine miercuri, la ora 11.00.

Liderul PNL, Crin Antonescu, şi mai mulţi miniştri liberali au venit la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta privind modul în care au reacţionat autorităţile în cazul accidentului aviatic din Cluj, în contextul în care MAI este condus de un liberal, şi eventuale măsuri. La discuţie este prezent şi vicepremierul Gabriel Oprea, care trebuie să redacteze un raport pe tema reacţiei autorităţilor în cazul accidentului.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marţi seară, răspunzând unei întrebări, că îşi reproşează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj. „Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia”, a spus Stroe. De asemenea, el a spus că problema a fost „la localizare”. Deputatul PSD Florentin Gust afirmă, într-un comunicat, că remarcă lipsa de comunicare, coordonare, intervenţie şi competenţă a structurilor din MAI şi MApN în incidentul aviatic din Cluj, menţionând că cel puţin doi miniştri ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demişi.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. În urma accidentului au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

11 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 12:50

Ultimul S t r o e -B U N ,
A fost ….comediantul ,
================
Alo, alo, aici e Stroe (și Vasilache),
Și roagă să-i dați voie,
O clipă să vă-nveselească,
Să glumească,
Iar cu Voi..

============
De Stroe COMEDIANT in guvern ,
RIEN va plus !

secuiu 22-01-2014 - 13:01

Un guvern de incompetenti.Cei de la MAI si MAPN ar trebui demisi imediat. Ar fi posibil ca Plagiatorul sa nu faca asta desi au murit niste oameni.Ponta este primul Incompetent din guvern.

Marius 22-01-2014 - 20:09

Buna seara . Se pare ca domnul ministru Stroe este ,,vinovat”de numirea in functie a incompetentului (poate si penal) Secretarul de stat Chiper care nu stia la sase-sapte ore de la producerea dezastrului ce forte participa la cautare in teren si cine conduce ,conform spuselor dumnelui intr-un intervi al unui post TV.

UnUL 22-01-2014 - 20:28

Stroe e vinovat de multe, și mai ales de indiferență și nesimțiere. Cum scria azi un jurnalist: „Aseară, întrebat de un reporter dacă își reproșează ceva cu privire la accidentul aviatic în urma căruia au murit doi oameni care au supraviețuit impactului cu solul, ministrul de Interne a găsit de cuviință să răspundă cu o aroganță: “Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia”. Ce să-i spui unui om care gândește în acest hal? Primul lucru care mi-a venit în cap a fost că și mie îmi pare rău că acest Radu Stroe e ministru în timpul vieții mele.”

UnUL 22-01-2014 - 20:29

Erată. „nesimțire”

mircea 22-01-2014 - 20:37

No dapai domnule sunteti intr-o mare eroare,principalul vinovat care trebuie sa dea cu subsemnatul la organili abilitate este donatorul de organe,care la instigat pa medicul ala care a ordonat ca echipa sa mearga la recoltat si iata ce iesi, mare belea.Uite cand i-si baga coada ……cine nu are nici in clin nici in maneca

UnUL 22-01-2014 - 20:38

mirciulică, sunt uluit! Cred că n-o să-mi revin o săptămână! Poți avea și umor !

UnUL 22-01-2014 - 20:39

P.S. Era o laudă, nu o înjurătură!

mircea 22-01-2014 - 21:02

Portocaliu

UnUL 22-01-2014 - 21:03

Cine sau ce ?

digital 22-01-2014 - 20:12

da să-l schimbe pe moșul ăsta demodat și tâmpit, ș-așa e paralel, bășinos și anchilozat !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult