Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mai dă Marian Vanghelie mici şi bere de 1 Mai?

Mai dă Marian Vanghelie mici şi bere de 1 Mai?

scris de P.C.R.
14 afisari

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat marţi că de 1 Mai vor fi organizate acţiuni de tip „verde”, ecologice, iar el, împreună cu ceilalţi lideri din BPN, vor participa în colegiile lor la aceste momente, care vor fi însoţite şi de acţiuni politice, împotriva „deşeurilor portocalii”.

Marian Vanghelie isi schimba naravul de 1 Mai

foto: Realitatea.net

„De 1 Mai şi eu personal în colegiul meu şi toţi colegii din conducerea centrală, în propriul lor colegiu, vor participa la acţiuni de 1 Mai verde, de muncă verde dacă vreţi. (…) Voi face şi eu acest lucru în colegiul meu. Cred că este suficient ca acţiune de 1 Mai. Ca şi anul trecut, dar mai ales anul acesta, când practic toată populaţia României se confruntă cu o criză economică şi socială, nu e moment de petrecere şi veselie. Vrem să păstrăm un mod de marcare a acestei zile în concordanţă cu realitatea „, a spus Victor Ponta, citat de Realitatea.net.

În 1 Mai 2010, PSD a organizat în Bucureşti un marş de protest faţă de măsurile guvernamentale, încheiat cu un miting. Aflat în plin proces de rebrenduire, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie renunţă şi el la obişnuita manifestare din Parcul Izvor, unde se distribuiau mici şi bere.

Mici, bere? Mici, bere – şi aici e o chestie în momentul când lucrurile merg bine. Când nu merg bine ţi-e şi ruşine să inviţi pentru că nu trebuie să denaturăm că omul venea să mânânce doi mici sau să bea o bere. Era pur şi simplu o plăcere a românilor. Să stea şi ei un pic liniştiţi, se mai vedeau cu prietenii, erau şi colegii de partid, pur şi simplu se întâmpla. Eu cred că acum, inclusiv acei colegi ai mei, nu numai ei, şi cei din sindicate, angajaţii din societăţile astea care mai există în Bucureşti vor altceva. Mici şi bere pot să-şi ia şi ei. Trebuie să vedem, în discuţiile pe care le vom avea şi cu liderii din sindicat, factorii de decizie, colegii de la USL care e soluţia cea mai bună ca mesaj să dăm o speranţă românilor. Speranţa nu este într-un mic„, declara Marian Vanghelie în aprilie, într-un interviu pentru Mediafax.

1 comentariu

tanase marian 26-04-2011 - 21:12

excelenta voastra domnul primar marian vanghelie sunt maistru militar an rezerva tanase marian de la s. t. s. ,cu respect domnule v am admirat munca depusa an folosul comunitatii dar evident factorul om este batjocorit an aceasta tara ,…. scuze excelentei voastre pentru scrisul dificil,,nu agramat,, am o disfunctie neurologica datorita unui ,,a. v. c. ,, suferit cand acum saseani am gasit trei medici de la spitalul ministerului de interne beti an cabinet si care m au abandonat si osandit,,…..recent domnule primsr la o recadere a cazului meu gravsi zerou tratat m am deplasat cu fiica me la clinica fundeni undeun derbedeu medic m a dat afara anstrada cand i am povestit drama suferita la spitalulm. i. nu pot merge de sase luni eu nu am mai iesit an strada sunt abandonat,,.eu am fost candva coleg deliceu cu domnul general an rezerva tanaserudor si apoi subordont al sau la s. t. s. sunt total abandonat nu pot merge iar dusmanii acestui popor ma fura si ma ignora total ami spunca stau cu mana antinsa la guvern,,.mi se fura lunar din pensia militara 70 de roni la c. a. s. dar nu mi se acorda nimicsunt dat afara dinspital,,. ante89 am avut o altercatie cuprinsa antr un material catre f. s. u. n. desi dictatorul nu fusese anca executat si am fost mutat agresiv antr unsubsolnla i. g. p. si batjocorit urmarit de 215 ajutor sunt debusolat total nu pot merge,,.,,0216734240,,,,.tanasemarian251146@yahoo.com,,

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult