demisionează un ministru: Lucian Isar de la Mediul de Afaceri | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mai demisionează un ministru: Lucian Isar, delegat pentru Mediul de Afaceri

Mai demisionează un ministru: Lucian Isar, delegat pentru Mediul de Afaceri

scris de M.A.
9 afisari

Mai demisionează un ministru din Guvernul Ponta. Lucian Isar a renunţat la funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri.

Lucian Isar demisioneaza din Guvern - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri

Mai demisionează un ministru. Lucian Isar din funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri

Portofoliul ar urma să îi revină lui Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL. Deciazia a fost luată în urmă cu puţin timp, după discuţii avute cu premierul Victor Ponta, care a luat act de decizia acestuia. Potrivit lui Mihai Voicu. Decizia lui Lucian Isar vine în contextul remanierii guvernamentale de luni.

Lucian Isar a fost în luna mai pentru funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. Lucian Isar a ocupat, începând cu 2006, funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi băncii, iar, mai apoi, vicepreşedinte până în noiembrie 2008. După o licenţă în Finanţe şi Bănci la Academia de Ştiinţe Economice, obţinută în 1999, a urmat între 1999 şi 2004 cursuri în Politică Monetară la Şcoala Doctorală de Finanţe şi Bănci ASE. Între 1997 şi 2002 a obţinut o diplomă în Matematică aplicată, în cadrul Universităţii Bucureşti, iar între 2004 şi 2007 a făcut un master de Matematica Finanţelor, organizat de St. Catherine College al Universităţii Oxford.

Din 2004 a urmat un program de doctorat în Managementul Riscului la ASE, iar din 2007 până în 2009 a participat la un program de MBA al The University of Chicago Graduate School of Business.

În anul 2010 a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare de la Bucureşti şi Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazu” din Bucureşti.

Are experienţă profesională în pieţe financiare şi managementul riscului.  Lucian Isar are 35 de ani şi este lector în finanţe, economie monetară şi managementul riscului la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Lucian Isar a fost  colaborator al publicatiei ZIUA VECHE, semnand o serie de analize pe teme economice

1 comentariu

Vlad 06-08-2012 - 21:40

Antonescu Narcis e parasit de ministrii sai precum Bashar Al-Assad in Siria..,cine suporta dictatori?!

Are zilele numarate la Cotroceni acest pucist…!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult