Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Majoritate la Senat: Radu F. Alexandru întârzie demisia la CNA

Majoritate la Senat: Radu F. Alexandru întârzie demisia la CNA

scris de M.A.
6 afisari

Pentru a asigura majoritatea, Radu F. Alexandru a anunţat că nu va demisiona deocamdată din Senat, deşi a devenit membru al CNA.

Radu Feldman Alexandru

Majoritate la Senat: Radu F. Alexandru întârzie demisia la CNA

„La data la care am acceptat onoarea să reprezint premierul în CNA, situaţia în Senatul României era cu totul alta decât cea cu care ne confruntăm azi. Pentru că sub nicio formă nu doresc să creez niciun fel de prejudiciu şi să destabilizez majoritatea coaliţiei guvernamentale în Senat, vă anunţ că, în deplin acord cu legea, îmi voi continua activitatea în Senat pe o perioadă stipulată clar de lege. Rămân în continuare alături de dumneavoastră”, a declarat senatorul PDL Radu Feldman Alexandru, potrivit Agerpres.

„Timpul acordat unui nou membru al CNA pentru a-şi da demisia din partid sau din instituţia pe care a reprezentat-o este de trei luni de zile”, susţine Radu Feldman Alexandru.

Radu F. Alexandru afirmă că desemnarea sa ca membru în Consiliului Naţional al Audiovizualului a avut în vedere experienţa lui de-a lungul a trei mandate cu activitate în exclusivitate în Comisia de cultură, mass-media şi faptul că ştie bine instituţia şi Legea audiovizualului.

4 comentarii

digital 02-04-2012 - 20:22

o altă codă de topor,înfiptă bine în coastele,democrației!

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 01:03

Domnul Senator Radu FELDMAN ALEXANDRU face CINSTE POPORULUI ROMAN prin calitatile sale deosebite . Onoarea si caracterul sau SFIINTESC LOCUL.

codul x 03-04-2012 - 05:24

ati inebunit cu totii, cei cu comentarile astea antisemite?

Ciu Huhu 03-04-2012 - 05:27

Adevarul supara pe evrei!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult