Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mandat de fermitate pentru Antonescu şi Iohannis la ȋntȃlnirea cu Ponta

Mandat de fermitate pentru Antonescu şi Iohannis la ȋntȃlnirea cu Ponta

scris de Z.V.
1 afisari

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a afirmat că, pentru întâlnirea de luni cu Victor Ponta, Antonescu şi Iohannis au primit „un mandat de fermitate”, înseamnȃnd respectarea cu stricteţe a protocolului USL.

Mandat de fermitate pentru Antonescu şi Iohannis la ȋntȃlnirea cu Ponta (foto:monitorulcj.ro)

„Mâine (luni – n.r.), la întâlnirea cu premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, domnul preşedinte Crin Antonescu şi prim-vicepreşedintele Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate, un mandat care înseamnă respectarea cu stricteţe a protocolului USL. PNL respectă şi îşi doreşte să facă parte din proiectul USL, aşa cum a fost el votat şi mandatat de cetăţeni, în alegerile din 2012″, a declarat Pocora, potrivit mediafax. Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat care este propunerea concretă a mandatului dat liderilor PNL pentru reuniunea USL de luni. „Propunerea concretă a PNL este cea votată acum o săptămână şi de Biroul Permanent şi de Delegaţia Permanentă, nominalizările pe care le-am făcut pentru portofoliile cu miniştri demisionari”, a precizat Pocora.

Ea a fost întrebată dacă PNL va rămâne în USL dacă premierul Victor Ponta nu va renunţa la propunerea de a fi instituit un vicepremier pentru Partidul Conservator. „Am convingerea că premierul Victor Ponta, aşa cum a declarat şi dumnealui, susţine continuarea proiectului USL, este foarte important şi pentru domnia sa, prin urmare nu pot să iau în calcul o astfel de ipoteză”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL. În acest sens, Pocora a menţionat că PNL „rămâne ferm pe poziţia sa”, după ce a fost întrebată dacă liberalii vor accepta propunerea privind instituirea unui post de vicepremier pentru PC.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat dacă în cadrul reuniunii de duminică a PNL s-a invocat posibilitatea ieşirii de la guvernare a liberalilor în cazul în care Victor Ponta nu va accepta poziţia PNL. „Nu a fost o discuţie în aceşti termeni, în termeni de ieşire de la guvernare, pentru că suntem parteneri în această guvernare, am venit în această formulă a USL, însemnând PNL, PSD, plus cele două partide mai mici, care sunt partenere. Prin urmare, nu s-a pus problema de această manieră, a ieşirii de la guvernare”, a mai adǎugat Pocora.

4 comentarii

Contra 17-02-2014 - 14:16

De ce nu se scrie Johannis cu J? Ori nu e neamt, ori sunteti inculti!

UnUL 17-02-2014 - 17:30

Mister. Așa își scrie el numele și așa apare în toate documentele.

mircea 17-02-2014 - 17:15

Antonescu si ioANUS parca sunt consiliati de MINYKA MAKOBEY

UnUL 17-02-2014 - 17:28

…și tu parcă ești consiliat de toți pacienții de la Bălăceanca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult