Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mang se gândeşte la demisie

Mang se gândeşte la demisie

scris de A.B.
2 afisari

Ioan Mang, a recunoscut că că s-a gândit de multe ori la demisie, însă nu pentru că s-ar considera vinovat de plagiat, potrivit acuzaţiilor care i se aduc, ci pentru că e prea multă suferinţă în jur.

ioan mang

foto: zf.ro

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, a anunţat că dacă va fi găsit vinovat de plagiat, va pleca din învăţământ. El a ţinut să precizeze că lucrările la care se face referire în acuzaţiile de plagiat nu îi aparţin.

„Unii cred că îţi fac un bine dacă te pun autor pe nişte lucrări”, a spus  la România TV, Ioan Mang, sugerând că numele lui a fost trecut, fără voia sa, drept autor al respectivelor lucrări.

Mang a recunoscut că a dorit să discute despre problema aceasta şi cu premierul Victor Ponta pe care l-a sunat în repetate rânduri.

“Am încercat să iau legătura cu Ponta, dar de câteva zile nu îmi răspunde la telefon”, a dezvăluit ministrul Educaţiei.

Premierul Victor Ponta a cerut Academiei Române să facă verifice acuzaţiile de plagiat aduse lui Mang.

La rândul său, fostul ministru Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Ioan Mang să expice acuzaţiile de plagiat în faţa opiniei publice.

2 comentarii

Mache 11-05-2012 - 20:43

Saracutul de el… 🙂 Bietul purcelus! 😉 El nu si nu si agenturili controlate de Boc si basescu i-au sucit copita la spate si apoi i-au strans-o intre tocul usii si usa pana ce bietul de le a cedat si a semnat articolele celea… Vai, vai ce durere… 😉 😉 😉

Stim cu totii ca USL-ul are o frumoasa colectie de hoti. Insa e aproape neverosimil cat de idioti pot fi pungasii astia… 😉 😉 😉

Dupa ce trag apa dupa asta oare ce mai urmeaza? Vreo-un maimutoi amestecat in afacerea cu „baba violata”? 😉 😉 😉

mara 11-05-2012 - 22:59

Am urmarit Antena 3. Sunt penibili. L-a reabilitat Ciutacu pe Mang. Cine pe cine? Voiculescu pe Mang?
Un habarnist, plagiator. Nimic nu stie din Legea educatiei. Ma intreb ce o sa mai modifice la aceasta lege proasta. Daca Legea 1 era implementata prost, acum astia o sa o faca si mai prost. Aduc ei modificari in necunostinta de cauza.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult