Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu a anunțat moțiune de cenzură imediat după ce încetează starea de alertă

Marcel Ciolacu a anunțat moțiune de cenzură imediat după ce încetează starea de alertă

scris de Misu Andrei
101 afisari

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură imediat după ce încetează starea de alertă. Marcel Ciolacu a mai spus că PSD va sesiza Curtea Constituționale cu privire la „abuzul de putere” al Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu

„Cel mai mare abuz de putere care a avut loc în România, respectiv ocolirea Parlamentului în ceea ce privește restrângerea de drepturi și libertăți ale românilor. În fața acestui abuz vom face o trimitere la CCR, respectiv o sesizare.

Vă anunț public că, începând de azi, parlamentarii PSD lucrează la moțiunea de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o s-o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia.

Aceasta este decizia PSD față de acest abuz făcut de Ludovic Orban față de Parlamentul României”, a declarat miercuri președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult