Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu: Dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea PSD de premier e Alexandru Rafila

Marcel Ciolacu: Dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea PSD de premier e Alexandru Rafila

scris de Misu Andrei
114 afisari

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că partidul va depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ciolacu a spus că dacă moțiunea trece, propunerea PSD de premier este Alexandru Rafila, iar guvernul ar putea fi unul minoritar.

foto facebook PSD

„Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru. Vom discuta dacă moțiunea va trece (n.red. despre partidele care vor forma un nou guvern). Poate să fie și un guvern minoritar. Am exclus colaborarea cu PNL”, a declarat Ciolacu.

Întrebat de ce nu a discutat cu AUR să semneze moțiunea de cenzură înainte de depunerea ei, Cioalcu a răspuns: „Avem strategia noastră de partid și o facem în interiorul partidului”.

„Eu sper ca la sfârşitul aceste motiuni să scăpăm de acest guvern. Vom duce negocieri cu toţi cei dispuşi să voteze această moţiune, de la toate formaţiunile politice. Începem pe acest text finalizat să ducem negocierile. În cazul în care va trece moţiunea, îi anunţ pe parlamentarii PSD că va urma o sesiune extraordinară pentru votarea unui nou guvern”, a declarat președintele PSD.

„Dacă va trece moțiunea, președintele României va intra în spiritul Constituției”, a mai spus Marcel Ciolacu.

3 comentarii

?????? 14-06-2021 - 22:03

& Dacă vaccinarea încearcă să ascundă abuzuri și fraude la imunitatea și sănătatea publică și să amâne unele „deconturi” în scopul unor „recuperări” ulterioare , din „contribuții publice” , nespecifice însă economiilor de piață și societăților capitaliste de nivele avansate, ?

?????? 15-06-2021 - 17:28

@ Sunteți de părere că pentru a arăta sprijinul pe care i-l acordă lui Rafila pentru funcția anunțată liderii PSD ar fi trebuit să prezinte public și listele cu membrii PSD vaccinați, ?

?????? 18-06-2021 - 18:07

@ Dacă statul are obligația constituțională să asigure servicii medicale contribuabililor de toți banii pe care îi încasează din contribuții, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult