Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu, după depunerea mandatului de către Florin Cîţu: Este cel mai bun lucru care se putea întâmpla României

Marcel Ciolacu, după depunerea mandatului de către Florin Cîţu: Este cel mai bun lucru care se putea întâmpla României

scris de Misu Andrei
99 afisari

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de către Florin Cîţu este „cel mai bun lucru care se putea întâmpla României”, este de părere Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor şi şeful interimar al PSD. 

foto facebook PSD

„E cel mai bun lucru care se întâmpla României că domnul Cîţu a renunţat la acest decret. Este cel mai bun”, a spus Marcel Ciolacu la Parlament.

„Urmează să aşteptăm să intrăm pe litera Constituţiei, Preşedintele României să ne cheme la consultări, aţi văzut că în plen am anunţat foarte clar: membrii Biroului Permanent Reunit să nu părăsească localitatea, iar deputaţii şi senatorii să îşi ia în program că sâmbătă şi duminică vor fi prezenţi la serviciu pentru eventuale audieri în comisie, astfel încât să putem veni într-un plen reunit chiar şi luni cu viitoarea propunere de premier desemnat şi program de guvernare”, a completat Ciolacu.

1 comentariu

neacsum 13-03-2020 - 09:47

Este clar faptul ca Ciolanu, Mandolina si Franarul sunt pe mana.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult