Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii

Marcel Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii

scris de Misu Andrei
91 Afisari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că Guvernul Cîţu a propus un buget „al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării” şi îi sfătuieşte pe guvernanţi să ia proiectul de buget elaborat de social-democraţi şi să vină cu el în Parlament, pentru „a opri dezastrul” în care vor afunda România, informează Agerpres.

foto facebook PSD

„Aceiaşi bani, viziuni diferite! Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcţie de priorităţile României, ci în funcţie de cine a fost mai colţos în Coaliţie. Au făcut întocmai cum spunea Cîţu anul trecut: Sănătatea şi Educaţia nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele româneşti. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să îşi ia partea pentru a-şi hrăni clientela”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu: Luaţi proiectul de buget elaborat de PSD!

El a amintit că PSD a propus un proiect de buget în care, cu aceiaşi bani, a demonstrat că pot fi majorate veniturile salariaţilor şi alocaţiile pentru copii, poate fi crescut bugetul Sănătăţii pentru a combate cât mai rapid pandemia, la care se adaugă investiţia în educaţia copiilor.

„Pe scurt, exact cu aceiaşi bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc şi se pot face investiţii în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia. Aceasta este diferenţa! Ei nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor. Pentru restul, adică pentru marea majoritate a românilor, doar austeritate. Luaţi proiectul de buget elaborat de PSD! Veniţi cu el în Parlament! Încă puteţi opri dezastrul în care veţi afunda România”, a mai scris Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult