Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu invită USR PLUS și AUR la discuții pentru susținerea moțiunii de cenzură a PSD

Marcel Ciolacu invită USR PLUS și AUR la discuții pentru susținerea moțiunii de cenzură a PSD

scris de Misu Andrei
93 Afisari

Partidul Social Democrat a scris moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu. Aceasta are titlul „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!”, iar în textul moțiunii, care se întinde pe doar patru pagini, PSD reproșează Guvernului că „traiul românilor devine tot mai împovărat de lipsuri”, iar „guvernarea PNLUSR-PLUS-UDMR are o singură prioritate: lupta pentru putere”.

foto facebook PSD

Marcel Ciolacu a scris un mesaj pe Facebook, în care prezintă textul moțiunii de cenzură inițiate de PSD și îi invită pe cei din USR PLUS și AUR să semneze textul.

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure.

Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți – cu adevărat!- ca acest guvern să pice?

Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?

Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu! Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!”, scrie Marcel Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult