Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu: PSD depune moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe 14 iunie

Marcel Ciolacu: PSD depune moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe 14 iunie

scris de Misu Andrei
99 afisari

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, în plenul Parlamentului, că parlamentarii partidului vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe data de 14 iunie. Ciolacu spune că moțiune va fi depusă ca urmare a „eșecului privind Planul Național de Redresare și Reziliență.

foto facebook PSD

„Astăzi nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul Național de Redresare și Reziliență. Tot ce știm despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate. Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur. Pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca motiv principal eșecul Guvernului în privința Planului Național de Redresare și Reziliență”, a anunțat Marcel Ciolacu, în plenul Parlamentului, la finalul ședinței în care premierul a venit să prezinte PNRR.

Întrebat la Palatul Parlamentului ce părere are despre moţiunea de cenzură pe care vrea să o depună PSD, Ludovic Orban a spus: „O bulă de săpun. Trebuia şi ei să depună moţiune de cenzură. Ce să facă PSD? Oricum ar fi depus moţiune şi dacă nu era PNRR.”

„Noi ne bucurăm că depun moţiunea de cenzură pe tema PNRR, pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante care sunt alocate în cadrul PNRR. Preşedintele României, reprezentanţii României au participat la elaborarea deciziei la nivel european pentru acest program excepţional, care va ajuta la relansarea economică a Europei şi a României”, a declarat Ludovic Orban.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS