Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu: PSD nu mai vrea „continuarea Klaustrofobiei”

Marcel Ciolacu: PSD nu mai vrea „continuarea Klaustrofobiei”

scris de Misu Andrei
78 afisari

Marcel Ciolacu a criticat, luni, ideea lansată de ministrul Sănătății cu privire la prelungirea stării de alertă după 15 iunie. Președintele interimar al PSD a spus că nu mai vrea „continuarea Klaustrofobiei” cu „amenzi, amenințări și restricții” ca model de guvernare a țării.

foto facebook PSD

„PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!”, spune Ciolacu, luni, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL. Românii au demonstrat însă că sunt mai responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!”, adaugă liderul interimar al PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult