Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu, PSD: „Trebuie să terminăm cu această ciumă numită pensii speciale. E momentul să vindecăm anumite răni“

Marcel Ciolacu, PSD: „Trebuie să terminăm cu această ciumă numită pensii speciale. E momentul să vindecăm anumite răni“

scris de Misu Andrei
112 Afisari

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, prezent la Congresul UDMR de la Timișoara, a vorbit despre pensiile speciale, numindu-le o ciumă. Liderul PSD a spus că „românii s-au săturat de nedreptate”, dar nu a anunțat nicio măsură concretă.

„Stoparea risipei de la stat este un lucru pe care ni l-am asumat toți trei (n.r. liderii coaliției), nu neapărat că există anumit deficit. Trebuie odată să terminăm cu această ciumă numită pensii speciale în România. Vă spun ca unul care, atât eu cât și colegii mei, am trecut printr-o ciumă și ne-am vindecat. Cred că este momentul să vindecăm anumite răni în societate și să intrăm într-o echitate socială și într-o normalitate”, a spus liderul PSD în discursul susținut la Congresul UDMR de la Timișoara.

Marcel Ciolacu a mai spus că măsura nu va fi luată pentru că „PSD-ul vrea nu știu ce impozitare progresivă, nici din solidaritate, cum vrea de obicei domnul Kelemen Hunor, nici pentru menținerea cotei unice, cum vrea domnul președinte Nicolae Ciucă”.„Facem aceste lucruri pentru că s-a ajuns prea departe. Sunt niște lucruri mici pe care le-am acceptat timp de 30 de ani și suntem și noi vinovați. Nu în egală măsură. Nu pot să fiu la fel de vinovat ca domnul Cîțu, de exemplu, dar cu toții trebuie să înțelegem că românii nu mai suportă nedreptatea. S-au săturat să le spunem ca ei să mai accepte inflația, să mai accepte scumpirile și noi o asemenea forță politică creată în această coaliție, să nu găsim soluții”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD nu a spus cum se va interveni asupra pensiilor speciale. „Sunt ferm convins că veți afla”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai precizat că o decizie referitoare la pensiile speciale va fi luată „astfel încât să nu ratăm niciun jalon“ (n.r. din Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR)”.

1 comentariu

Sa 02-05-2023 - 11:43

spuneti babei Matilda ca v-ati vindecat de ciuma! O aveti in gena bai comunistilor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult