Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu: PSD va câștiga alegerile parlamentare și va propune un prim-ministru

Marcel Ciolacu: PSD va câștiga alegerile parlamentare și va propune un prim-ministru

scris de Misu Andrei
58 afisari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că social-democraţii vor câştiga alegerile parlamentare şi vor merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

„Eu cred că PSD va ieşi pe primul loc la aceste alegeri. Nu văd de ce românii ar mai vota PNL în acest moment. (…) Vom lua o hotărâre în interiorul partidului pe cine propunem, mă voi consulta cu colegii mei”, a afirmat Marcel Ciolacu la TVR 1, potrivit Agerpres.

foto facebook PSD

Liderul PSD a evitat să spună cu ce partide se vor realiza alianţe pentru obţinerea majorităţii în Parlament, dar a exclus o alianţă cu PNL.

„Este exclus ca PSD să mai voteze vreodată un Guvern al PNL. (…) Vom găsi soluţii astfel încât să creăm o majoritate. Să vedem cum va arăta viitorul Parlament”, a spus el.

Marcel Ciolacu a mai menţionat că în campania pentru alegerile parlamentare, PSD nu va mai comanda sondaje de opinie, ci se va axa pe focus-grupuri.

1 comentariu

Petrutoma Stein 03-11-2020 - 14:19

Desigur pe Clodovec Louisie Orban , blatistuleah !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult