Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marcel Ciolacu: Vom veni cu o moţiune de cenzură după stările de urgenţă şi alertă

Marcel Ciolacu: Vom veni cu o moţiune de cenzură după stările de urgenţă şi alertă

scris de Misu Andrei
64 afisari

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că partidul său, dar şi aliaţi politici, vor depune o moţiune de cenzură la adresa Executivului, însă după stările de urgenţă şi alertă.

foto facebook PSD

„Lucrăm la un proiect politic şi la un proiect legislativ economic, împreună şi cu alţi parteneri politici de la alte formaţiuni şi când vom avea creionat acest proiect şi această variantă economică pentru români, vom veni cu o moţiune de cenzură, sub nicio formă în această perioadă de stări de urgenţă sau stare de alertă. Am propus colegilor mei ca în lunile iulie şi august Parlamentul să funcţioneze în sesiune extraordinară, cu alte cuvinte, să nu avem vacanţă parlamentară”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3, potrivit Agerpres.

„Nu avem niciun proiect economic până acum decât cel propus de Partidul Social Democrat pe termen scurt şi mediu, în 28 de puncte, din partea guvernului sau a preşedintelui, pentru că preşedintele comunică şi în numele guvernului până acum, coerent sau măcar să ni se explice ce urmează. Noi nu ştim, în continuare nu se fac testările, noi nu ştim câţi oameni sunt infectaţi în acest moment în România”, a mai spus liderul PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult