Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marga: Suspendarea lui Băsescu ar fi binevenită pentru ţară

Marga: Suspendarea lui Băsescu ar fi binevenită pentru ţară

scris de A.B.
7 afisari

Andrei Marga, ministrul Afacerilor Externe, consideră că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu ar putea avea efecte benefice în repunerea în mişcare a energiilor ţării. 

marga„România are nevoie de impulsuri noi, de politici noi şi de aceea recenta schimbare de guvern a fost oportună şi necesară. Schimbări profunde în politica românească de la această oră, pe direcţia la care vă referiţi, pot avea efecte benefice în repunerea în mişcare a energiilor ţării”, a spus Marga, într-un interviu pentru România Liberă, întrebat fiind ce efect ar putea avea suspendarea şefului statului asupra politicii externe româneşti.De asemenea, întrebat dacă optează pentru suspendarea lui Traian Băsescu înainte de alegerile parlamentare din toamnă, Marga a răspuns că noua majoritate parlamentară se preocupă să rezolve probleme concrete.

„La această oră ne preocupăm să rezolvăm probleme foarte concrete”, a spus ministrul de Externe, care a arătat însă că va fi cu atât mai bine pentru România cu cât Crin Antonescu va ajunge mai repede preşedintele ţării. El a adăugat că nu este exclus ca acest lucru să se întâmple înainte de alegerile din 2014. Totodadă, Marga a recunoscut că va candida la alegerile parlamentare din toamnă. Şi preşedintele de onoare al PNL, Radu Câmpeanu, a declarat, joi, în Argeş, cu ocazia aniversării Zilei formaţiunii, că ar trebui ca USL să hotărască suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, deşi acesta ar fi trebuit să îşi dea singur demisia.

5 comentarii

vic 28-05-2012 - 13:58

mai bolsevicule ,basescu e ales ,tu esti numit ,,despre care tara vorbim ,fate mic si meri acas

Ciu Huhu 28-05-2012 - 14:51

Basescu nu e ales, Baconschi a furat voturi pentru el la Paris, daca nu o facea, Geoana ar fi iesit presedinte!

Ciu Huhu 28-05-2012 - 14:55

Nota 10 dle. Marga, cu cit scapa Romania mai repede de dictatorul Basescu, cu atit e mai bine pentru tara!!!

lica 28-05-2012 - 17:21

FOARTE URGENT !!!

Nu mai putem... 28-05-2012 - 20:06

Tara trebuie descatusata !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult