Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marian Munteanu nu mai e candidatul PNL. Cine îi ia locul ?

Marian Munteanu nu mai e candidatul PNL. Cine îi ia locul ?

scris de A.P.
4 afisari

Marian Munteanu a anunţat că renunţă la intenţia de a candida pentru Primăria Generală din partea PNL invocând lipsa unei echipe de candidaţi la primăriile de sector care să-l susţină fără rezerve şi a acuzaţiilor la adresa sa, pe care le consideră fără temei.

BPN - PNL - MARIAN MUNTEANUPNL a renunţat în această seară la candidatura lui Marian Munteanu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Decizia liberalilor a venit la capătul mai multor discuţii tensionate în interiorul partidului, discuţii care au escaladat în ultimele 48 de ore şi care au culminat cu şedinţa de azi, începută la ora 16.00.

„Cred că a fost o săptămână deosebită faţă de multe altele. Mi-aş fi dorit să pot să vă prezint ideile care stau la baza proggramului meu de bună guvernare a Bucureştiului. Cele mai multe acuzaţii au fost lipsite de substanţă. Această campanie care a fost desfăşurată într-un spirit de agresivitate nemainîntâlnită m-au forţat să dau răspunsuri de la colmniile venite din aproape toate direcţiile. Nimic din ceea ce s-a spus nu este de natură a mă incrimina în mod real”, au fost primele declaraţii ale lui Marian Munteanu după şedinţa PNL.

Acesta a recunoscut totodată că în partid „au fost unii care s-au demobilizat, alţii au dat credit unor anumite alegaţii, unor anumite acuzaţii. S-a ajuns până acolo încât unii candidaţi s-au desolidarizat de candidatura mea”.

„Am consimţit în faţa acestor discuţii să îmi regrat candidatura,. am acceptat această chestiune şi sunt convins că PArtidul Naţional Liberal va găsi o soluţie”, a completat Munteanu.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, va fi candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, acesta acceptând să preia candidatura, după decizia de retragere a lui Marian Munteanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult