Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marian Munteanu, verificat de CNSAS. A fost sau nu a fost colaborator?

Marian Munteanu, verificat de CNSAS. A fost sau nu a fost colaborator?

scris de B.C.R
14 afisari

PNL şi Societatea Academică din România (SAR) au depus la CNSAS solicitări pentru verificarea lui Marian Munteanu, candidatul susţinut de liberali la Primăria Capitalei, membrii Consiliului urmând să se întrunească joi. Dinu Zamfirescu spune că în 2006 a venit la CNSAS un dosar cu numele lui Marian Munteanu.

Candidatul propus de PNL pentru postul de primar al Capitalei, Marian Munteanu

Purtătorul de cuvânt al CNSAS, Anca Median, a declarat pentru News.ro că marţi seară a fost înregistrată solicitarea PNL de verificare a lui Marian Munteanu, iar miercuri dimineaţă a fost primită o solicitare similară de la SAR. Ea a precizat că cererile vor intra în procedură normală de lucru, prevăzută de lege, pentru astfel de solicitări.

La rândul său, Dinu Zamfirescu, membru în Colegiul CNSAS, a declarat  că solicitările vor fi discutate în regim de urgenţă. ”În principiu, nu se face foarte repede comunicarea, dar noi vom lua în discuţie mâine (joi – n.r.), la şedinţa Consiliului, aceste două solicitări”, a spus Zamfirescu. El a precizat că solicitarea SAR este valabilă, iar solicitarea PNL a fost făcută în baza unei legi care a fost declarată neconstituţională.

”Putem să dăm răspuns SAR”, a spus Zamfirescu. Dinu Zamfirescu a mai spus că, din câte ştie, există un dosar al lui Marian Munteanu la CNSAS.

”Ştiu doar că a venit în 2006 un dosar cu numele lui”, a mai spus Zamfirescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult