Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marian Vanghelie mai vrea o dată

Marian Vanghelie mai vrea o dată

scris de A.H.
2 afisari

Primarul Marian Vanghelie şi-a depus luni candidatura pentru un nou mandat la Primăria sectorului 5, în ovaţiile a circa 100 de persoane care strigau „Vanghelie, primar”.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar (foto:antena3.ro)

Edilul sectorului 5 a declarat presei că nu are emoţii şi că este convins că va câştiga alegerile din 10 iunie cu peste 75%.  „Nu am emoţii. Mi-am depus candidatura pentru al patrulea mandat pentru că îmi doresc foarte mult să continui ce mai e de finalizat. Cele două lucruri foarte serioase, care mai sunt şi se numesc infrastructură, este vorba de reabilitarea celor 700 de blocuri care au mai rămas şi până în momentul când voi câştiga alegerile, şi sunt convins că le voi câştiga cu 75% minim, în acel moment vor fi gata jumătate din blocurile izolate termic. Mai avem 100 de străzi, astea sunt proiectele cele mai mari. Sectorul 5 este ca şi familia mea, momentele mele cele mai grele, cele mai importante din viaţa politică au fost atunci când oamenii politici nu mai m-au susţinut şi am găsit sprijin în cetăţenii sectorului 5, în angajaţii Primăriei sectorului 5„, a afirmat Vanghelie, imediat după depunerea candidaturii.

El a spus că nu va uita niciodată de unde a plecat, şi momentul său cel mai greu a fost atunci când a candidat independent. „Vreau să termin lucrurile cele mai importante pentru cetăţenii sectorului 5, vorbesc de izolarea termică a blocurilor„, a spus Vanghelie, care a transmis un mesaj către contracandidatul său, că USL va face un scor frumos în Bucureşti, pornind de la Primăria capitalei, CGMB, până la primăriile de sector.

„Scorul nostru este de 75% pe care ni-l propunem (…) Actuala putere a făcut decât nenorociri în Bucureşti. Dorim prin Consiliul general să conducem cele şase sectoare împreună cu colegii mei care şi-au depus candidaturile la celelalte sectoare. Credem că vom câştiga şi vom scoate această pată neagră din imaginea României„, a adăugat candidatul Vanghelie.

Marian Vanghelie a venit însoţit de liderii PSD, Ecaterina Andronescu şi Rodica Nassar.  Preşedintele interimar PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, a declarat că Vanghelie este „candidatul USL” care va fi susţinut cu toată puterea organizaţiei Bucureşti la Primăria sectorului 5. „Aş vrea să şi argumentez, ceea ce vedeţi aici este rezultatul mandatelor anterioare. Este un om apropiat de oameni şi de aceea oamenii îl respectă şi pot spune că îl îndrăgesc. A dovedit că poate să poarte dialog cu toate categoriile sociale ale sectorului 5 şi acest lucru nu este deloc puţin, iar personal am şi un motiv ca să-l susţin, pentru că atunci când a început primul mandat de primar primul lucru la care s-a uitat au fost şcolile. Şcolile sectorului 5 arată excepţional, primarul Vanghelie a înţeles că de la educaţie pornesc toate. S-a orientat spre dascăli şi spre şcoli”, a afirmat Andronescu.

Ea a ţinut să precizeze că sectorul 5 este un sector „complicat” pentru că este din punct de vedere social „polarizat”.  „Şi Cartierul Cotroceni şi Zăbrăuţi se află în sectorul 5, ceea ce pentru un primar crează o dificultate suplimentară„, a spus Andronescu. Întrebat ce va face de 1 Mai, edilul a explicat că nu va mai da mici și bere anul acesta. „Va fi un concert in parcul Izvor. Vom bea un pepsi, o cola”, a explicat primarul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult