Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marius Oprea: Şefii PNL au fost tâmpiţi când s-au asociat cu securiştii

Marius Oprea: Şefii PNL au fost tâmpiţi când s-au asociat cu securiştii

scris de D.P.
2 afisari

Liberalul Marius Oprea face o serie de afirmaţii incendiare la adresa actualei conduceri a PNL, căreia îi reproşează alianţa cu Partidul Conservator, fondat de Dan Voiculescu, acuzat de CNSAS că a fost turnător. „Electoratul de dreapta, atâta cât există el în România, va taxa această alianţă”, spune Oprea într-un interviu pentru Hotnews.ro.

Marius Oprea„Eu nu demisionez din partid. Să demisioneze conducerea. Nu plec din PNL.

Să îşi dea ei seama că au fost tâmpiţi când s-au asociat cu securiştii. Pentru că asta au făcut.

Fiindcă e vorba aia: ‚te faci frate cu dracul până treci puntea’. Însă, mi-e teamă că această frăţie cu dracul nu va duce spre o cale bună. PNL îşi pierde identitatea prin aceste tipuri de alianţe bătând palma cu tot felul de activişti şi securişti”, susţine Oprea.

El explică: „Alianţa asta mi se pare un fel de operaţie grea asupra unui corp sănătos. E ca şi cum faci un anus contra naturii atunci când nu ai nevoie.

PNL nu avea nevoie de aşa ceva. Eu sunt un simplu membru în partid şi mă aştept ca oricând să fiu dat afară pentru aceste critici. E o mare ciudăţenie.

Acum eu mă trezesc că sunt aliat cu Vadim. E mai rău decât cu Voiculescu. În urma protocolului dintre PSD şi PRM eu trebuie să dau acum palma cu Vadim Tudor. E cam ciudat”.

„Să construieşti o asemenea caracatiţă, o struţo-cămilă politică numai pentru a-l da jos pe Băsescu, cu care nu sunt bun prieten. Mi se pare straniu şi trist.

Pe termen scurt, fără îndoială PNL are de câştigat pentru că va reveni la guvernare. Dar cu ce preţ?

Pe  termen lung s-a terminat cu o dreaptă reală în România. Dreapta care va fi confiscată de PDL, care fără îndoială va şti să îşi afişeze din ce în ce mai radical profilul aşa-zis popular, deşi nu ştiu câţi oameni de dreapta sunt în PDL.

Practic, nu mai există dreapta autentică în România, în urma acestei alianţe”, mai spune Marius Oprea.

22 comentarii

victor 03-03-2011 - 13:04

timpiti au fost cei care iau ales pe conducatorii PNLului ,nu crezi ,sau cine s alege s a duna ,sau spunemi cu cine te aliezi ca sa ti spun cum gindesti ,….

Nashu 03-03-2011 - 15:27

Dreapta autentica? La fel de inexistenta ca si stanga autentica. Singura chestie autentica e ciolaniada.
Asa cum Campeanu a fost tzutzaru’ lu’ Ilici, asa Crinel e agariciu’ lu’ Pontacu’. Sau invers, ca oricum nu conteaza.
Ce-am avut – si ce-am pierdut…

urbos 03-03-2011 - 15:35

Mortaciune, esti prost de mori, ca orice infectie de la curul lui Basescu mesteci cretinismele de rigoare. Pana una alta, partidoiul PSD joaca dupa cum canta mai micul PNL. Asa ca mars in mortii ma-tii.

Aolica 07-03-2011 - 07:12

CENZURAT – pt. gandire buboasa si formulare scarboasa.

urbos 03-03-2011 - 15:38

PNL s-a mai aliat o data cu securistul Basescu, sa-l darame pe Nastase. Astea sint riscurile.
Mai prost cu redusii mintal care nu se prind cum sta chestia. Asa s-a ajuns la situatia aberanta in care lepadatura Basescu sa stea atata la putere, cand el putea sa dispara demult, la referendumul de demitere. Ar fi insemnat normalitate, dar te pui cu cretinii?

Huhu Ciu 03-03-2011 - 16:06

Bre Oprea alianta asta va dura numai pina la demiterea lui Basescu si la demolarea PDL, apoi se destrama si fiecare merge mai departe pe drumul lui, PNL VA CONTINUA LIBERALISMUL!

Aolica 07-03-2011 - 07:09

LIBERJULISMUL?

vasile 03-03-2011 - 16:46

Cei mai multi securisti sunt in PDL. Nici Mona Musca nu facea parte din PC, nu mai spun cati nemernici octogenari liberali au fost desconspirati ca securisti sau turnatori la securitate.

Huhu Ciu 03-03-2011 - 17:14

E un lucru bine stiut ca cei mai multi securisti pe metru patrat sint in PDL-ul lui Basescu!

urbos 03-03-2011 - 17:33

Cred ca procentul e mai mare la „UNPR”, adica bate spre 100%, partid fantoma facut afectiv pe baza chemarii la ordin. In PDL s-or mai gasi papagali care sa fi intrat din prostie, oportunism obisnuit sau din dragoste pentru excrementul uman Base, dar pentru asa zisii independenti nu exista alta varianta.
Intr-un fel s-a cam facut curatenie prin partidele celelalte, caci Dementa Sa a sunat din goarna ca sa-si adune armata de stransura, si a adunat cat de mult s-a putut, caci avantajul lui a ramas totusi fragil.

Mache 03-03-2011 - 18:43

Motto: „Mofluji si fazani si toate partile, uniti-va!”

Bubosule,

Sunt nerabdator sa-i vad pe securistii UNPR-ului intorcandu-se pocaiti la PSD-ea. Fireste ca vitelul cel mai gras se va taia si pune la protap instant pentru fiii ratacitori intorsi la matca.

Cat desspre voi, luptatorii mofluji care ati indurat in lunga opozitie tot greul opresiunii bashiniste, dupa voi deci, se va trage apa fara probleme si retineri. Ca doar la impartirea cascavalului nu vor lipsi niciodata voluntarii. Vorba ilegalistului (stramosu’ PSD-ului mofluz din zilele noastre) : „Putini am fost, multi am ramas!” 🙂

urbos 03-03-2011 - 19:13

Astea-s argumentele tale vierme? D-aia lingi in cur securistii lui Basescu, pentru ca ei s-ar intoarce inapoi la PSD? Nu vezi talambule ca gandesti cu gaura prin care te-a fatat ma-ta?
Intra ma vierme la loc. Dobitoc sinistru.

Aolica 07-03-2011 - 07:06

CENZURAT – asta e comentari de bolnav mintal

Huhu Ciu 03-03-2011 - 22:12

Mache esti un gunoi uman fara caracter, viata ta nu are sens, e absurda, da-ti viata, dispari pacatosule!

Aolica 07-03-2011 - 07:00

Ehehehi, sifilisu e boala grea, uite ce aiureli ai inceput sa zici.

Huhu Ciu 03-03-2011 - 19:51

Da, dar ca numar sint multi mai multi in PDL care are mult mai multi membrii decit UNPR! Nu am masurat sa vad la metru patrat.

Aolica 07-03-2011 - 07:02

Geometrule, dar cu poti tu cu creier de un centimetru cub sa masori un metru patrat?

jan dinu 04-03-2011 - 00:34

Tik – Tak – Tik – Tak …
Antonov e luat de drak
Shi cu el – urbos shi HuHu
Suge la Voiku – trabuku !
JD- USA

Un revoltat 04-03-2011 - 09:21

Din pacate, toate aceste discutii si “desconspirari” sunt inutile astazi. Nu duc decat la invrajbirea populatiei. “Jocurile sunt facute”. „Baietii buni” conduc din umbra. Securitatea cu adevarat criminala a fost cea din perioada cand la conducerea ei s-au aflat “parintii” celor care o condamna vehement (nu este vorba de domnul Oprea; e vorba de alde tismanitki, patapievici, romani, oisteni, vassi, corni). Nu spun ca nu au suferit oamenii si in perioada lui Ceausescu. Cred ca ar trebui facuta, totusi, deosebire intre securitatea care s-a ocupat de straini (a se vedea directia anti-KGB, si impotriva tarilor asa zis “aliate”) si politia politica. Doamna Musca si acum domnul Bertzi sunt aratati cu degetul ca fosti “colaboratori”, facand parte din prima categorie, absolut necesara, iar ocupantul scaunului de la Cotroceni sta bine mersi, desi isi turna colegii si profesorii. Interesant este ca regretatul Mihai Pelin, care a studiat arhivele securitatii spunea ca in partidele istorice s-au infiltrat multi fosti securisti. Se vede ce s-a intamplat cu PNT-CD. Cred ca tinta urmatoare era PNL, pe care partidul actualului presedinte a incercat sa-l distruga, folosindu-se de “tradarea generosilor”. Toate guvernarile post decembriste au fost antiromanesti (a se vedea privatizarile, renuntarea la “mostenirea Gojdu’, actualul acord cu FMI, favorizarea aparitiei “ciocoilir noi cu body-guard’ si saracirea populatiei).

Aolica 07-03-2011 - 06:57

2000 DE PROCESE DE VAMESI SI SINDICALISTI
Asa sa sti voi Huhu zapaucu si Urbosule bubosule, ca incepand cu maine incepe curatenia cea mare. Poporul o sa vada cui ii pasa de coruptie si actioneaza concret pt ca sa se faca justitie. De Vintu nici nu mai vorbesc, la Guantanamo ii vor putrezi oasele, caci lovea in Stat si deci in NATO. La alegeri nu stiu daca scoateti macar procentul sa mai fiti recunoscuti ca partid. Dar noi romanii nu va purtam pica.
Atentie mare insa, sa nu va prind pe la anu pe aici strigand „bravo Basescu” ca va rup picioarele.

Huhu Ciu 07-03-2011 - 10:51

Securistule pedelist-basist Aolica faci propaganda mincinoasa pedelista, manipulezi, faci diversiune, PDL a dus Romanmia in prapastie!

ParpaAnghel 07-03-2011 - 11:33

Bismut-ul din dotare, trebuie luat in intervalul de timp stabilit. Sa, nu avanseze sys.ilica. A V I Z amatorilor (huhu la luna suie, in tandem cu U scar.boss!)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult