Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marko Bela: Liderii USL fac afirmaţii infantile

Marko Bela: Liderii USL fac afirmaţii infantile

scris de D.P.
6 afisari

Vicepremierul Marko Bela declară că opoziţia face o greşeală enormă crezând că pentru UDMR importante sunt numai puterea şi guvernarea, catalogând drept infantile afirmaţiile liderilor Uniunii Social Liberale (USL), care spun că, dacă UDMR nu va trăda acum puterea, atunci va rămâne în opoziţie.

Marko Bela

Marko Bela

Fostul preşedinte al UDMR susţine, într-un interviu acordat Agerpres, că deşi UDMR a dovedit că este o formaţiune capabilă să facă alianţe cu partide care au diferite ideologii, esenţial este să existe nişte programe care să vizeze atât nevoile etnicilor maghiari, cât şi un interes naţional general. În ceea ce priveşte proiectul de exploatare auriferă de la Roşia Montană, vicepremierul consideră că această decizie trebuie să fie asumată de întreaga coaliţie de guvernământ, ci nu să cadă exclusiv ‘pe umerii’ ministrului Mediului şi celui al Culturii.

Marko Bela a mai vorbit şi despre priorităţile UDMR din actuala sesiune parlamentară. Printre acestea se află şi adoptarea statutului minorităţilor naţionale. Liderul UDMR, care împlineşte joi 60 de ani, a a mai spus şi despre ‘menirea’ sa iniţială, aceea de poet, subliniind că în ultima vreme scrie din ce în ce mai multe poezii.

2 comentarii

Arhimede 08-09-2011 - 12:49

Atenţie USL!:

Vreti să vă votăm?

Dacă da, atunci –
FĂRĂ UNGURI LA GUVERNARE!

ParpanghEL- De Formatiunea noastra khulturala 08-09-2011 - 13:05

Poyetul cu dividendele incasate in avans ,pt.versuri nescrise nici pina in prezent ,demasca cu manie proletara infantilismul uselist, nederanjat evident de hotzia ,jaful si mizeria celora cu care este in cardasie. Exemplu de onestitate si coloana belladona bacsi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult