Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Marko Bela renunţă la un nou mandat de şef al UDMR

Marko Bela renunţă la un nou mandat de şef al UDMR

scris de Ziua Veche
1 afisari

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a anunţat, sâmbătă, la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali, că nu va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte, după ce a ocupat această poziţie timp de 18 ani.


Consiliul Reprezentanţilor Unionali s-a întrunit sâmbătă, la Târgu Mureş, principala temă fiind pregătirea Congresului UDMR de la începutul anului viitor.

Cel de-al X-lea Congres al UDMR va avea loc în perioada 26 – 27 februarie 2011 şi se va desfăşura la Oradea.

Peste 50 de sindicalişti au pichetată sediul Palatului Culturii din Târgu Mureş, unde se desfăşoară şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) ai UDMR, în semn de protest faţă de politica economică a guvernului, informează Realitatea.net.

0 comentariu

Viorica Ianc 23-03-2010 - 05:01

Articolul !
Felicitari!

Banu Maracine 23-03-2010 - 13:10

Bravo! Sunteti singurii care ati tratat subiectul cu bun simt! Restul „presei centrale” i-a luat in brate pe separatisti de parca n-ar fi fost ziare romanesti.

ILDERIM 23-03-2010 - 13:45

Impecabil.

Nedeshteptatu 23-03-2010 - 14:20

Sa ne fie rusine ca suntem romani? minoritarii au dreptul sa tipe in gura mare -autonomie!separatism! si majoritarii trebuie sa vb cu perdea!

Cineva plimba cioara vopsita si i-au pus si tichie de aur!
Pentru cei ce uita unde traiesc le spun doar atat: Hai sictir! nu va place, mergeti la voi in tara!

Vlad 23-03-2010 - 16:49

Un articol excelent domnule Damian !Aveti perfecta dreptate nici eu nu am incredere in liderii UDMR .Sunt perversi si ipocriti .Daca maine printr-o minune ar avea autonomia ar curge rauri de cerneala despre nedreptatile si prigoana la care au fost supusi maghiarii in ultimii 20 ani (cu tote ca au fost la guvernare )Cu populatia maghiara nu am nimic ,am crescut timp de 24 ani printre ei si sasi , dar serviciul ma adus pe alte meleaguri si am toata admiratia pentru sasi ,sunt loiali !

filmi 25-03-2010 - 21:10

Pai nici nu sunt ziare romanesti. scriu doar pe romaneste…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult