Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mazăre nu se retrage și nu exclude candidatura la șefia PSD

Mazăre nu se retrage și nu exclude candidatura la șefia PSD

scris de A.A.
1 afisari

Radu Mazăre nu se retrage de la primărie şi din viaţa politică. „Nu iau decizia de a mă retrage din politică atunci când vor adversarii”, a declarat edilul Constanței.

Radu Mazăre nu se retrage.

Radu Mazăre nu se retrage.

„Eu nu am spus niciodată că plec dacă nu iese Victor Ponta, am spus că dacă sistemul rămâne la fel mă gândesc să renunţ. Sigur că suntem într-o democraţie, sigur că adversarii politici sunt bucuroşi că a ieşit Iohannis şi îi urez succes în mandat. Numai că eu am fost ales de patru ori în Constanţa, iar în ultimele trei rânduri cu peste 65 la sută din primul tur. Decizia de a renunţa la mandatul de primar o s-o iau eu singur, şi nu adversarii mei politici şi nici un cetăţean sau doi, sau zece. Voi pleca atunci când cred eu de cuviinţă. Decizia o mai pot lua cetăţenii la alegeri. Este o chestiune personală, a mea, pe care o analizez şi la care mă gândesc”, a spus Mazăre, după ce a ieşit din sala de judecată.

Mazăre a mai spus că jurnaliştii au înţeles greşit declaraţiile lui din ziua votului, precizând: „Am spus că dacă lucrurile şi sistemul vor merge la fel în continuare şi voi fi hăituit pentru fiecare hârtie, mă gândesc să mă retrag”.

Întrebat dacă analizează opţiunea de a candida la şefia PSD, Mazăre a declarat: „Deocamdată, nu am luat nicio decizie privind partidul. Vreau să vorbesc cu prietenii şi cu colegii de la Constanţa. După cum bine ştiţi, suntem o echipă acolo. O să mai vedem dacă vreau să particip pentru şefia PSD. Nu exclud nicio variantă”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult