Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Meleşcanu, exclus oficial din PNL

Meleşcanu, exclus oficial din PNL

scris de Marius Bâtcă
12 afisari

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, luni, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu, numit director al SIE cu câteva săptămâni în urmă.

Teodor Melescanu

Teodor Melescanu

La finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL, deputatul Cristian Adomniţei a anunţat că Meleşcanu a fost dat afară din partid, explicând că votul pentru excludere a fost secret, iar rezultatul unul aşteptat: 90 de membri ai Delegaţiei au votat „pentru” excluderea lui Meleşcanu, şase membri, „împotrivă”.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, în urmă cu o săptămână, că propunerea de excludere din partid a lui Teodor Meleşcanu va fi discutată în Delegaţia Permanentă şi a precizat că excluderea se poate face chiar dacă Meleşcanu este autoduspendat.

„Autosuspendarea implică o calitate care poate fi supusă unei sancţiuni”, a spus Voicu pentru Mediafax.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că nominalizarea lui Teodor Meleşcanu la şefia SIE este „o afacere” între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu şi a anunţat că va cere excluderea din partid a senatorului.

În replică, Teodor Meleşcanu a anunţat, referindu-se la solicitarea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de excludere a sa din partid, că a urmat pas cu pas prevederile Statutului şi că, în opinia sa, este greu, dacă nu imposibil, să excluzi un membru autosuspendat.

1 comentariu

Europeanuul 12-03-2012 - 21:03

Fatza lui Melescanu imi aminteste de fostii inalti demnitari si servitori a fostei dictaturi comuniste. Nu stiu de ce dar ma trec fiori de fiecare data cand ii vad portretul in mass-media. Partidele mari democratice ar trebui sa marginalizeze astfel persoane si sa le excluda din rindurile activistilor /conducerii /administratiei lor. Cel tarziu acum, dupa 20 ani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult