Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Melescanu rateaza Curtea Constitutionala

Melescanu rateaza Curtea Constitutionala

scris de Ziua Veche
2 afisari

Antoanella Motoc, candidat propus de PDL, a primit, luni, la Senat, 71 de voturi pentru a fi desemnata judecator la Curtea Constitutionala, in timp ce liberalul Teodor Melescanu a obtinut 65 de voturi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.
Sursele au mentionat ca Antoanella Motoc a primit 71 de voturi, iar Melescanu doar 65, iar astfel candidatul din partea PDL poate fi validat ca judecator al CC din partea Senatului.

Anterior, vicepresedintele senatului Alexandru Peres (PDL) a precizat ca viitotul judecator trebuie sa fie ales cu majoritatea calificata a senatorilor, respectiv cu 69 de voturi „pentru”.

El a aratat ca, potrivit Constitutiei, Curtea Constitutionala se innoieste cu o treime dintre judecatori din trei in trei ani potrivit legii de organizare si functionare a Curtii, care prevede ca judecatorii sunt alesi prin votul majoritatii membrilor fiecarei Camere.

Peres a spus ca a facut aceste precizari pentru a nu se ajunge in situatia in care s-a ajuns la Camera Deputatilor.

0 comentariu

freddie1 08-03-2010 - 19:24

I-auzi, mai! Io stiam ca nu le place formula…

gemenaru 09-03-2010 - 09:52

Fiti atenti ca si astia sunt ovrei……tot ce e spre rau in lume sunt numai ei…..nu-i asa???????????

gemenaru 09-03-2010 - 09:55

Fiti atenti bre ca si astia sunt ovrei care vor sa pape lumea si ROMANICA……

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult