Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Merge la PNL: Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL

UPDATE Merge la PNL: Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL

scris de M.A.
6 afisari

UPDATE: Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a anunţat marţi că organizaţia USL Caraş Severin îl va propune şi susţine la şefia Consiliului Judeţean pe actualul preşedinte al CJ Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL. Întrebat dacă Sorin Frunzăverde îşi va da demisia din PDL şi se va înscrie în PNL, Ruşanu nu a confirmat dar nici nu a infirmat, transmite Agerpres. Radu Ruşanu a menţionat doar că Sorin Frunzăverde urmează să facă o declaraţie lămuritoare în cursul zilei de miercuri.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat marţi că şi-a data demisia din partid şi că se va înscrie în PNL.

Sorin FrunzaverdePrim-vicepreşedintele PDL a avut în ultima perioadă mai multe discuţii în contradictoriu, în spaţiu public, cu alşi „grei” din PDL. Cel mai recent, Sorin Frunzăverde a fost acuzat chiar de Elena Udrea că are anumite interese şi că, din aceasta cauză ar ataca-o. Acuzaţia a fost respinsă de Sorin Frunzăverde.

Potriviti Mediafax, Sorin Frunzăverde demisionează din PDL şi va candida din partea PNL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

4 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 16:51

Sobolanii parasesc corabia care se ineaca. de fapt, Frunza Verde nu pleaca, ci el vrea sa ramina, crezind ca daca se alipeste pnl, aceeasi mizerie, va ramine la ciolan. Si stai sa te intrebi, care este „doctrina” pnl-ului, sau a pdl-ului, a pnr-ului, a punr-ului, aceleasi mizerii, cind sobolanii se plimba de la un partid la altul precum precupetele de la o piata la alta? Cine mai este intreg la minte sa mai dea un vot acestor partide pline cu sobolani ordinari?

urbos 27-03-2012 - 17:22

Chiar daca Frunzaverde pare mai zdravan la cap, trebuia sa se duca dreacu la PSD, nu la PNL. Nu e bine deloc sa primesti d-astia si s-a vazut pentru a nu stiu cata oara.

Pertinax de Montcrabeau 27-03-2012 - 18:39

Barcazul pedelist in frunte cu cârmaciul penal, se scufunda.
Sobolanii sar peste bord…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult