Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mesaj dur al lui Băsescu pentru Iohannis

Mesaj dur al lui Băsescu pentru Iohannis

scris de A.B.
7 afisari

Traian Băsescu îl atacă pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finanțelor în contextul în care a votat împotriva arestarii lui Dan Șova.

basescuBasescu este de părere că acceptarea lui Teodorovici este un semnal care îl trimite pe Iohannis în brațele mogulului Dan Voiculescu.

Totodată, fostul șef al statului îi cere lui Iohannis să nu îi lase pe români fără speranța născută în 16 noiembrie 2014..

„Domnule preşedinte Iohannis,
Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor.
Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gîndul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix.
Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte.”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult