Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mesajul lui Ludovic Orban pentru Cioloş

Mesajul lui Ludovic Orban pentru Cioloş

scris de R. C.P.
19 afisari

Fostul deputat liberal Ludovic Orban consideră că Dacian Cioloş este binevenit în PNL, dar insistă că nimeni nu îi poate promite acestuia că va fi ales în vreo funcţie.

ludovic-orban”Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş este binevenit în Partidul Naţional Liberal. Cu condiţia să îşi dorească şi el lucrul acesta. Ar fi fost mult mai bine dacă făcea pasul acesta înainte de alegerile parlamentare. Nu a fost să fie. Cred, de asemenea, că Dacian Cioloş poate să candideze la orice funcţie în PNL în cadrul alegerilor din partid. Nimeni din PNL sau din afara lui, însă, nu poate să îi promită că va fi şi ales. Acest lucru nu îl pot decide decât membrii PNL care vor participa la Convenţia Naţională a PNL”, a scris Orban pe Facebook.

Ulterior, el a declarat la B1Tv că postarea sa este rezultatul unor declaraţii făcute de alţi liberali. ”Se îngrămădeau să îl aplaude pe domnul Cioloş ca şi candidat la funcţia de premier al PNL înainte de parlamentare şi după alegeri au încercat să arunce vina asupra lui Cioloş, iar când a apărut în public discuţia despre posibilitatea să se înscrie în PNL s-au manifestat împotriva acestui demers”, a remarcat liberalul.

”Eu chiar cred că dacă domnul Cioloş ar dori să se înscrie în PNL este un lucru normal, firesc, locul său este în PNL pentru că domnul Cioloş îşi leagă aproape întreaga carieră de PNL”, a conchis Orban.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult