Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Migraţia politică continuă: Doi deputaţi PDL trec la PNL

Migraţia politică continuă: Doi deputaţi PDL trec la PNL

scris de Laurentiu Banches
81 Afisari

Doi apropiaţi ai lui Sorin Frunzăverde, deputaţii PDL din Caraş-Severin, Gheorghe Hogea şi  Valentin Rusu au anunţat miercuri că vor trece la PNL.

pnlDeputaţii de Caraş-Severin Gheorghe Hogea şi Valentin Rusu şi-au exprimat deciziile în plen, fără a oferi alte comentarii. Conform Agerpres,Valentin Rusu a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 11, colegiul nr. 4 din judeţul Caraş-Severin iar Gheorghe Hogea în circumscripţia electorală nr. 11, din acelaşi judeţ, colegiul uninominal nr. 2. Valentin Rusu este totodată deputatul cunoscut pentru faptul că a votat de 26 de ori la o şedinţă din plen din octombrie 2011.

Unul din motivele acestei decizii pare să fie faptul că Sorin Frunzăverde, care s-a înscris în PNL va urma să candideze din partea USL pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Caraş-Severin, acesta fiind numit şi vicepreşdinte al PNL în urma congresului partidului din 7 aprilie. Cei doi nu ar fi primii oficiali din Caraş-Severin care l-ar urma pe Frunzăverde la noua formaţiune politică. Potrivit Mediafax, acesta a fost urmat de  o serie de primari din judeţ şi de senatorul de Caraş-Severin, Iosif Secăşan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS