Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihaela Geoana a iesit pe TVR cu esarfa violeta

Mihaela Geoana a iesit pe TVR cu esarfa violeta

scris de Ziua Veche
0 afisari

Relatia dintre Fundatia Renasterea, patronata de sotia sefului PSD, si un mare spital din Bucuresti ar putea fi obiectul unei anchete, sustin surse judiciare. Presa a vehiculat anul trecut informatii conform carora Fundatia “Renasterea”, devenita in 2008 de utilitate publica, ar fi profitat de fondurile alocate Programului de preventie a cancerului de col uterin, creat dupa esecul campaniei de vaccinare anti-HPV. Parteneriatul dintre Renasterea si Ministerul Sanatatii s-a realizat cu sprijinul ministrului Ionut Bazac, cunoscut drept un apropiat al familiei Geoana.
 

Apararea flacarii


 

In aceste conditii, miercuri dimineata, la matinalul TVR, sotia presedintelui PSD, sefa Crucii Rosii, sefa a Fundatiei Renasterea si a altor comitete si comitii a anuntat ca Parlamentul European i-a acordat fundatiei un premiu pentru un proiect privind prevenirea cancerului de san si col uterin. Pana aici nimic deosebit, doar ca Mihaela Geoana avea in jurul gatului o ditamai esarfa violeta.

Dupa ce Viorel Hrebenciuc a declansat scandalul flacarii violet cu care Basescu l-ar fi pus la pamant pe Geoana la confruntarea dinaintea turului doi al prezidentialelor, Mihaela a fost cea care a pus jar pe foc declarand ca si ea a simtit cum isi pierde puterile in timp ce asista dezbatere. Apoi, Mircea s-a vazut nevoit s-o confirme ca si el se simtea sleit de paranormalii lui Basescu si penibilul a fost gata, ajungand si in marile ziare americane.

De fapt, aparitia Mihaelei Geoana este legata de campania sotului sau pentru un nou mandat de presedinte al PSD, stiut fiind ca ea este cea care se ocupa de imaginea familiei.

0 comentariu

Eufrosin 23-02-2010 - 20:25

Precum un cancer metastazic, UE „da voie” tuturor organelor sa fie cuprinse de el.

De fapt, inversul e adevarat: cine se prinde in hora cu astia, nu mai iasa intreg.

Cat de parsiva poate fi propaganda dusmanilor neamurilor..

gabita 23-02-2010 - 21:45

…ca de dusmani o facem si singuri.
Asta-i vina unui ROMANI, Osipov, tradator al neamului mizerabil.
Fara interventia lui i-ar fii sufocat europenii pe rusii ocupanti.
Huo tradatorului!

Gormogon 24-02-2010 - 01:05

[quote name=”Eufrosin”]Precum un cancer metastazic, UE „da voie” tuturor organelor sa fie cuprinse de el.
De fapt, inversul e adevarat: cine se prinde in hora cu astia, nu mai iasa intreg.
Cat de parsiva poate fi propaganda dusmanilor neamurilor..[/quote]

Daca-i primim si pe gagauzii aia din Tiraspol le furam automat rusilor si rachetele care zicE ei ca le punE acolo’sha, he-he! Politics my dear, politics! .:-)))))))
Acu’ serios, pana intra banditzii aia nu mai exista UE asa ca nu te consuma atata :-)) Te fac eftin neshte motoare de MiG-29 ? Ca zicE ca aRE d’alea acolosha la Tiraspol :-)))))

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS