Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihai Chirica anunță că nu mai candidează la funcții în PNL

Mihai Chirica anunță că nu mai candidează la funcții în PNL

scris de Misu Andrei
92 Afisari

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, anunță că nu va mai candida la nicio funcție politică în PNL. Decizia sa vine după ce Parchetul de pe lângă Judecatoria Iași a anunțat ieri că l-a trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Edilul este acuzat că ar fi achiziționat ilegal, în urmă cu 7 ani, când era viceprimar, 4 mașini în leasing și ar fi creat astfel un prejudiciu de jumătate de milion de lei.

Atât timp cât am fost vârf de lance pentru susținerea justiției, nu pot acum să mă cațăr pe funcții politice, în condițiile în care sunt inculpat într-un dosar pe rolul unor instanțe. Dacă nu voi mai fi pe rolul unor instanțe, atunci voi reanaliza situația, dându-mi și confortul psihic să pot susține o platformă politică pe care să pot să obți funcții”, a spus Chirica.

Aștept să văd și eu ce se întâmplă acolo, încă nu avem un rechizitoriu comunicat, ca să putem să ne facem treaba până la capăt”, a spus Chirica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult