Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihai Fifor, dupa ce a făcut alianță cu ALDE și PNȚCD și-a anunțat candidatura la primăria Arad

Mihai Fifor, dupa ce a făcut alianță cu ALDE și PNȚCD și-a anunțat candidatura la primăria Arad

scris de Misu Andrei
71 afisari

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, și-a anunțat marți candidatura pentru primăria Arad. Fifor va fi susținut de PSD, ALDE și PNȚCD. Cele trei partide au format alianța electorală Platforma Social-Liberal Creștină.

O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei, deputatul Florin Tripa – președinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedinte PSD și președintele organizației municipale a PSD Arad, Ilie Cheșa.

În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad.

De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cat mai puternica pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care capuseaza Aradul de 16 ani.”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult