Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihai Răzvan Ungureanu ar putea renunța la cursa pentru Cotroceni

Mihai Răzvan Ungureanu ar putea renunța la cursa pentru Cotroceni

scris de C.S.
8 afisari

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, la „Gândul Live”, că ar renunţa la candidatura pentru alegerile prezidențiale doar dacă ar fi o condiţie pentru unitatea dreptei, obiectiv spre care acum îşi îndreaptă toată atenţia.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

Întrebat dacă decizia sa de a candida la prezidenţiale rămâne valabilă, în acest moment, Mihai Răzvan Ungureanu a spus: „Evident că da, este un mandat de partid, dar toată atenţia mea se duce acum spre altceva, către unitatea dreptei”.

El a mai spus că, până pe 25 mai s-a vorbit despre partide, iar din 26 mai se vorbeşte de persoane, şi nu despre el, ci despre tiparul candidatului pentru prezidenţiale, şi mai apoi despre cine va fi acest candidat.

Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că a avut discuţii şi cu Vasile Blaga şi cu Crin Antonescu şi a precizat că mijloacele cum se ajunge la această colaborare este o chestiune tehnică, ţinând să menţioneze că nu are un mandat de partid pentru a vorbi despre acest aspect.

Despre fuziunea PDL-PNL, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că „este un lucru la cunoştinţa tuturor astăzi, că pe jumătatea de centru-dreapta ar trebui să se ajungă la constituirea unui partid unic”.

Întrebat dacă ar renunţa la Forţa Civică, pentru a intra pe un post, într-unul din cele două partide, PNL sau PDL, Mihai Răzvan Ungureanu a repetat faptul că nu are un mandat din partea partidului. „Urmează un Colegiu Director, care va analiza rezultatele alegerilor, vom schimba părţi din conducerea executivă a partidului, e un lucru normal”, a continuat el.

Ungureanu a ţinut să precizeze că trebuie luat totul în calcul pentru unificarea dreptei. „Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru ajungerea la acest obiectiv”, a spus preşedintele Forţei Civice, admiţând că ar renunţa la candidatura la preşedinţie, dacă aceasta ar fi condiţia pentru unitatea dreptei.

100 comentarii

digital 30-05-2014 - 16:25

da cine plm l-a propus vreodată pă infectu ăsta?!

BULA 30-05-2014 - 16:37

Sa renunte, ca nu-l voteza nimeni.

digital 30-05-2014 - 16:53

Mircea, unul, găozulfinderist…….uite deja e la 43%!!!!

urbos 30-05-2014 - 16:47

Si tocmai ma gandeam sa-l votez. Pacat.

neacsum 30-05-2014 - 18:08

O avea pretentie la prim ministru nulitatea.

UnUL 01-06-2014 - 08:38

Domnule Neacșu, dacă Ungureanu e nulitate dumneata ești „președintele Norvegiei” (??!!).

neacsum 30-05-2014 - 18:09

Sracu de el cum cedeaza el postul de presedinte de dragul unificarii dreptei. Asta are impresia ca rori romanii sunt ca Gadea.

UnUL 01-06-2014 - 08:39

Domnule Neacșu, „honni soit qui mal y pense”. Mai există și oameni corecți și patrioți în România, nu numai cretini și asistați social (adică PeSeDei).

Antibasistul 01-06-2014 - 08:53

… adica basistii, extrem de hoți, mincinosi, asistați social din banii furati de ei, de la Buget!!!

UnUL 01-06-2014 - 08:58

Bășinel, defunctul USL era înțesat de hoți; față de el, PDL-ul este o mănăstire de maici.

Antibasistul 01-06-2014 - 09:05

Aiurezi si minți, ca de obicei!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 09:05

Tu esti ,iarasi in confuzie !
De data asta confunzi o manastire de
Maici ,
Cu un BORDELL de …port!

UnUL 01-06-2014 - 09:08

@Parpaghel
Spuneam „în comparație cu…” Fără supărare, dar grosul hoților și corupților sunt la PSD și PNL, nu la PDL (nu că ăștia din urmă ar fi uși de biserică, dar totul e relativ, chiar și presiunea!).

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 09:14

Termina cu prostioarele !
IO , nu desvolt prezentarea unui BORDELL de port,
Tu …mucles cu cintea menajeriei -orange
(In particular , ai luat la cunostiinta ca la Timisoara intreaga conducere a defunctului PDL au fost trimisi in judecata de DNA …pt .
ACTE de BINEFACERE (,,,,,)
Concluzia’; MUCLES !

UnUL 01-06-2014 - 09:27

N-am spus că sunt cinstiți, Parpanghelaș, am spus doar că au mai puțin corupți decât ceilalți.

UnUL 01-06-2014 - 09:52

N.b. MAI PUȚINI

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 09:58

Adica ,admiti ca sant ,,,necinstiti
Dar , nu sant …corupti !
nu ma ENERVA cu tampika!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 10:03

De alde Berceanu , Videanu , Anastase , Vamesu Bleaga cu ginerele si familia, Olteanu , Apostu , fratiuku , Cucoselu et EXX, Popescu u …Bhasinescu &Famiglia ……
tampescule , intamplator nu ne-am nascut …
IERI !

UnUL 01-06-2014 - 10:19

N-AI ÎNȚELES, PARPANGHEL. Nu știu unde ai văzut tu că aș fi făcut distincție între „necinstiți” și „corupți” – 2 cuvinte sinonime. Am spus doar că, proporțional, în PDL (sau PMP) sunt mai puțini borfași UITE, ÎȚI FAC O LISTĂ:
– Antonie SOLOMON DE LA CRAIOVA (Luare de mita in forma continuata si fals intelectual savarsit in legatura directa cu o infractiune de coruptie – condamnat la 3 ani cu executare.)
– GUTĂU DE LA VALCEA (3 ani și 6 luni de închisoare) și viceprimarul DICU Nicolae (Complicitate la luare de mită, 3 ani și sase luni închisoare)
– BICA (DEJA CONDAMNAT LA 5 ANI cu executare SI APOSTU DE LA CLUJ ?
Sau, dintre parlamentari :
– Monica IACOB RITZI, PDL – trimisa in judecata in mai 2011 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie in forma continuata, participatie improprie la infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic, savarsita prin incalcarea masurilor de securitate, participatie improprie la infractiunea de a modifica, sterge sau deteriora date informatice, fara drept.
– Eugen BADALAN, ales deputat din partea PDL, dar care s-a autosuspendat, a fost condamnat, în 2011, la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Deputatul a fost acuzat că a fraudat statul cu 1,2 milioane de euro.
– Cosmin POPESCU, deputat independent, ales deputat din partea PDL, fost secretar de stat, exclus de drept din partid, conform Codului etic al PDL, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru fals
– Dragos IFTIMIE, PDL – trimis in judecata in decembrie 2010 pentru spalare de bani.
– Dan PASAT, (fost PDL, exclus din partid) – trimis in judecata in aprilie 2011 pentru 3 infracţiuni de santaj si infractiunea prev. de art. 12 lit. a din Legea nr. 78/2000, 7 acte materiale (efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia pe care o persoana o îndeplineste in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite).
– Senatorul Mircea BANIAS, care a fost ales din partea PDL, dar s-a transferat la PC, a fost trimis în judecată, în 2012, pentru trafic de influenţă, constituire de grup infracţional şi instigare la dare de mită… ?
– Ionel MANȚOG, Fost secretar de stat, Fost director CNLO, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul „Strămutaților de lux”.
Diferența între PDL și alte partide e că PDL-ul nu a făcut niciodată „zid de piepturi” în apărarea propriilor corupți, ba chiar i-a exclus din partid în momentul când au fost trimiși în judecată. Așa se face că unii dintre ei sunt acum membrii ai altor partide; alți corupți precum Sorin Frunzăverde sau Petru Filip au trădat „la timp!”, trecînd la USL, ca să scape de justiție, ceea ce, pentru moment, le-a reușit.
Alte nume importante
– DUȚU Stelian Deputat 2004-2008, Fost presedinte al CJ Constanta
– DOBRA Nicolae Senator 2008-prezent, Fost membru al CJ Sebes-Alba
– PANDELE Sorin Andi Deputat 2008-prezent, Fost director al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (O.C.P.I.)Arges
– IORDACHE Gratiela Denisa, fost secretar de stat in MinisterulFinantelor Publice (MFP)
– FUIA Stelian, fost deputat, fost ministru al agriculturii, trimis în judecată în 29 mai 2014.
– VIDEANU Adrian
Plus:
– CAZACU Marinica Fost prefect de Ialomita si presedintele Comisiei judetene de fond funciar Ialomita, Presedinte PDL Ialomita
– FALCĂ Gheorghe Primar Arad, Luare demita, abuz in serviciu contra intereselor publice din care rezultaobtinerea de foloase necuvenite cu consecinte grave
– BIAN Silviu, sef ANOFM, condamnat la 9 ani inchisoare.

Recent au fost trimiși în judecată sau sunt anchetați Florin POPESCU (fost PDL, fost PMP), zis și „baronul puilor”, respectiv Gheoghe ȘTEFAN zis Pinalti, plasat sub control judiciar; iar la Timișoara fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin OSTAFICIUC (PDL) și deputații PDL Alin POPOVICIU şi Mircea SĂMĂRTINEAN sunt urmăriţi penal pentru mai multe infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese. Cei trei sunt suspectaţi că au fraudat bugetul public.

Primarii mai mici nu au fost mentionati.

UnUL 01-06-2014 - 10:22

Berceanu nu a fost până acum suspectat de nimic (oricum, nu mai joacă niciun rol în partid), nici Vasile Blaga, cu atât mai puțin Anastase (??!!)
Acuzațiile împotriva lui Băsescu sunt deocamdată la nivel de calomnie antenistă.
COMPARĂ ACEASTĂ LISTĂ CU CELE ALE PNL ȘI PSD – și ca număr și ca „greutate” a personajelor și poate vei înțelege ce voiam să spun!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 10:59

Ma’h , amice , tu ori est tampit rau, ori esti tampit deabinelea !
Despre ce ZID de PIEPTURI , pomenesti peacilea !CAnd IL CAPPO di Tutti, T Basescu este la BUTOANE de 10 codolani ,iar PROCURATURA cu MORAR si Kovesi , nu au miscat un fir de par fara aprobarea tacita ori directa a MAFIOTULUI de la Trey Coceni !
Pe Ridtzi au plimbat-o , au plasat-o la altii ,de compromis ea find victima in alegerea varzuci la briusell, Bercoviciu , a fost cel mai smecher si cand a vazut ca tripleta Blaga ,Videanu ,Berceanu sant inlaturati de niste calcule de alcov, in stare bahica , a tras concluzia singur, desi a avut de raspuns la acuze privind firmele lui de transport, Anastase , a falsificat pe fata , numararea voturilor si a transferat responsabilitatea Cotoiesului,de Adonis Stolojan si ALRO , nu pomeniram, de gratierea repetata a advocatei primarului Basescu, cu sute de retrocedari ilegale , nimic, de storfeta de la Casele de Protocol , asijderea,
Futu’i in precepere de hotzi , ca in politica dambovitzeana , rar rataceste un prost , cinstit !

Ghita Bizonu' 01-06-2014 - 11:03

numita de obicei bordel ..

UnUL 01-06-2014 - 11:28

Parpanghel, iar ești mârlan, se vede că e în firea ta și nu te poți debarasa de această meteahnă.
Amintește-ți de cazul Bivolaru, mai recent de cazul Nicolescu de la Argeș; și mai recent, de declarațiile și promisiunile lui Tonta că atunci când vor câștiga președenția…
Așa ceva nu ai văzut niciodată la PDL.
Cât despre aberația antenistă că justiția ar fi la mâna lui Băsescu, prefer să nu o mai discut. (De altfel prefer să nu mai discut cu tine nimic legat de dl. Băsescu, căci subiectul te neurastenizează).

salut 30-05-2014 - 18:18

Mie mi-a cazut o lacrima. Ungureanu nu e ala care a luat cu tot cu partiduletul lui vreo 1,5% iar imbecilii basisti, rujatul, frate-su rujat, tac-so NuL, il vedeau deja castigator, ca „PSD -ul (cu 40%!!!) nu are bazin de crestere”, ca „PSD are numa x milioane aplicate la Y % care dau Z presedinti”?

neacsum 30-05-2014 - 18:24

Ungureanu este premierul cu cea mai scurta perioada de domnie din toata istoria Romaniei daca nu a Europei. Ar trebui sa i se spuna Mith Buster, pentru ca bate recorduri dupa recorduri. Negative toate.

pathfinder 30-05-2014 - 18:28

Esti nedrept.
Si uita cauza!

„În urma succesului moțiunii de cenzură parlamentară depuse de USL, guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a fost demis. Adoptarea moțiunii de cenzură s-a realizat cu 235 de voturi „pentru” și 9 „împotrivă”, patru voturi fiind anulate. Mihai Răzvan Ungureanu a fost prim-ministru român timp de 78 de zile.”

neacsum 30-05-2014 - 18:29

Si a fost cineva prim ministru mai putin ?

salut 30-05-2014 - 18:33

A ragait. Asa face cand tine tara in spinare, ragaie postari.

pathfinder 30-05-2014 - 18:37

Au fost si altii mai „scurti” stai linistit.
……….
Artur Văitoianu (27 septembrie – 30 noiembrie 1919)
Barbu Știrbei (4 – 20 iunie 1927)
George G. Mironescu (7 – 12 iunie 1930)
Ion Gh. Duca (14 noiembrie – 29 decembrie 1933)
Constantin Angelescu (30 decembrie 1933 – 3 ianuarie 1934)
Gheorghe Argeșanu (21 – 28 septembrie 1939)
Constantin Argetoianu (28 septembrie – 23 noiembrie 1939)
Ion Gigurtu (4 iulie – 4 septembrie 1940)

Ajunge?

pathfinder 30-05-2014 - 18:38

@salut
Ce faci mai lighioana?
Acu-ti dai seama cine „ragaie”?

18:33 sau 18:37?
Ha?

neacsum 30-05-2014 - 18:41

Suficient. Vai de el, nici la asta nu e bun , sa fie „cel mai” ceva , chiar si negativ.

Mircea 30-05-2014 - 18:43

Neacsule,Spune-i omului ca ai intrebat. Tu stiai ca erau si altii mai scurti dar era musai sa-l verifici.
🙂

salut 30-05-2014 - 18:43

Asa, asa rujatule, ca omul se referea la prim ministrii din ultimii 5000 de ani din istoria Romaniei. Si nu l-a trecut nici pe Motoc al lui Lapusneanu.
Hahahaha

ValVerde 30-05-2014 - 18:44

@path

Tu n-ai obosit sa dai atita in cretini ?
Duci munca de caritate, poate mai face vreunul apoplexie ?

Slaba speranta, astia sunt si prosti si incapatinati in prostia lor.
Evident ca le lipseste capacitatea de a intelege cit de prosti sunt, asa ca sunt fuduli si agresivi.

Iti pierzi timpul, parerea mea, dar daca ai pacatuit recent si vrei sa te pui bine cu doamne-doamne, conyinua, noi ne distram

pathfinder 30-05-2014 - 18:44

@salut
„Ungureanu este premierul cu cea mai scurta perioada de domnie din toata istoria Romaniei daca nu a Europei.”

Bai salutule, tu esti beat sau asa esti tu?

digital 30-05-2014 - 18:45

pathfinder
30-05-2014 at 18:37
Artur Văitoianu a fost prim-ministru al României în anul 1919 (12 septembrie – 4 decembrie).
piei mă-n morții mătti de gunoi băsist!

ValVerde 30-05-2014 - 18:45

hahaha…ce-ti spuneam ?
Uite cit de imbecil e boul salut !!!
Citez pe celalalt gradat, neacsum:

Ungureanu este premierul cu cea mai scurta perioada de domnie din toata istoria Romaniei daca nu a Europei.

pathfinder 30-05-2014 - 18:47

@ValVerde

Ce fac eu e crestineste.
Ii ajut.
Daca mai distrez si pe altii apai chiar nu e inutil efortul.

In sfarsit, ai dreptate: cred ca ar trebui sa-i las in plata Domnului…

digital 30-05-2014 - 18:48

ValVerde
30-05-2014 at 18:44
@path

verifică țărane, nu te arunca, vacooooooooooo!

Mircea 30-05-2014 - 18:51

ValVerde
Esti rautacios dar merita pe deplin. Totusi ei nu sunt gradati, se cred cadre. Imi amintesc cu hohte de ris cind la raportul de dimineata comandantul anunta vreo adunare si spunea foarte serios:
– cadrele si subofiterii la ora…

ValVerde 30-05-2014 - 18:52

Cine te-a suparat Claudia ?
Spune-mi mie si nu mai plinge, garofitza…..

Mircea 30-05-2014 - 18:54

pathfinder
Distreaza-ne ca meritam. Ce ne-am face fara ei, de ce am mai ride ca motive nu prea mai avem ?

urbos 30-05-2014 - 19:06

Neacsu zice ca din lume.
Turuk Bar Dubau din Nepal, a guvernat doar 5 ore!!!
Deci Ungureanu e mai tare ca nepalezu, deci nu e cel mai tampit de pe planeta. Hahaha!

salut 30-05-2014 - 19:17

Rujatule, da, ai dreptate. Am citit pe fuga postarea lui Marin si am crezut ca se refera numai la perioada de dupa ’89. Inteleg ca pentru tine chestia asta a devanit alfa si omega; la cat m-am pisat pe tine, pe buna dreptate, luni de-a randul, ai gasit si tu o scurta satisfactie. Deci nu ma va surprinde daca vei face referire la chestia asta vreo 500 de postari de acum incolo.
Dar pentru altceva ti-am deranjat truda de a duce tara in spinare de pe forumul ZV.
Ieri ai postat – o tampenie, bineinteles – despre cum „stanga”, in unul din momemtele ei cele mai faste, de fapt va pierde in fata „dreptei”, cotata de vreo trei ori mai putin
Am vazut ca te preocupa veselirea oamenilor pe forum, mai baga o data cifrele alea de ieri, procentele, etc. Poti sa pui si 🙂 sa inteleaga si basistii ca trebuie sa rada.

urbos 30-05-2014 - 19:22

Orice barbat stie cum face muyerea! Cum o apuca, de proasta ce e, si cum se leaga de amanunte, de cate un cuvintel, de cate o virgulita.
Asa si cu pederastii astia penibili. Hahaha!

pathfinder 30-05-2014 - 19:22

Sa fii sanatos tuciuriule.
N-am treaba cu tine decat daca aberezi.
Atunci ma distrez.
Nu am sa te pomenesc ca n-are rost.

UnUL 30-05-2014 - 19:27

Salaud, tu doar ai impresia că te p i ș i pe unii sau pe alții, de fapt, suferind de incontinență urinară, te p i ș i doar pe tine. Și ai impresia că faptul că te scalzi în propria-ți urină îți conferă o superioritate față de toată lumea

ancuta 30-05-2014 - 19:28

musette, 3,147deto, te dai barbat?
‘te-n coor pe unde bei!
de 3,147det!

ancuta 30-05-2014 - 19:31

zglobette, paullette, 3,147deto!
abtine-te soro!
fii barbata!

salut 30-05-2014 - 18:54

Deci, pentru adunatura de imbecili basisti, a fost mai important ca prin 1900, toamna a fost un prim ministru mai scurt decat imbecilul sustinut de ei. Imbecil care, tocmai „de la inaltimea sanselor maxime pentru presedintie”, asa cum sustineau aceiasi imbecili ieri vazandu-i procentul de 1,5% – tocmai a anuntat ca se pisa pe sustinerea lor.

PS: da mai imbecililor, am gresit cand am considerat ca Marin s-a referit numai la perioada de dupa ’89. Sarbatoriti tot week-end-ul, imbecili basisti, in sfarsit „m-ati prins cu ceva” !

Mircea 30-05-2014 - 18:58

Ca sa vezi. Si nici de data asta nu e vorba de semne de punctuatie. (sper ca ai citit postarea mea in care iti puneam o intrebare).

Mircea 30-05-2014 - 19:00

Hai sa te ajut putin daca tot facem bine cuiva:

salut
30-05-2014 at 17:42
Iti iau postarea in serios si te intreb si eu in modul cel mai serios:
– ce crezi ca ne-am face daca ar disparea vocabularul de cazarma, invitatiile la supt (intre barbati), invocarea mamelor, rezolvarea problemelor prin moarte, streang etc. ? Crezi ca ne-am lega doar de semnele de punctuatie pe care le gresim si noi

salut 30-05-2014 - 19:34

Ce postare mai caricatura? Pune in clar ce vrei sa zici, la ce te referi, nu numai ora, ca nu sta nimeni sa caute ore.

…hm, de fapt gresesc, e bolnavu’ ala de tac-to, NuLuL de Cluj, ala imi face dosar cu zicerea, data, ora, minutul, tot ce trebuie. A invatat de la tac-so (bunica-tu) sa faca turnatorie profesionala, nu asa amator ca tine.

Mircea 30-05-2014 - 19:38

Fie cum vrei tu. Iti pun toata postarea intre ghilimele, poate acum intelegi:

„salut
30-05-2014 at 17:42
Iti iau postarea in serios si te intreb si eu in modul cel mai serios:
– ce crezi ca ne-am face daca ar disparea vocabularul de cazarma, invitatiile la supt (intre barbati), invocarea mamelor, rezolvarea problemelor prin moarte, streang etc. ? Crezi ca ne-am lega doar de semnele de punctuatie pe care le gresim si noi ?”

Crezi ca mai trebuie sa-ti dau alte explicatii ?

UnUL 30-05-2014 - 19:39

Salaud, eu tocmai m-am întors de la bere, așa că nu am treabă cu dosarele în seara asta. Dar eu măcar, când fac afirmații despre tine, le argumentez și mă sprijin pe elemente concrete. Tu aberezi, acuzi, insulți, faci pe deșteptul fără niciun fel de argumente.

Mircea 30-05-2014 - 19:41

Ghilimelele sun cele doua virgule de la inceputul si de la sfirsitul textului in care iti spuneam „in clar” la ce astept raspuns. Observi ca nu am pus numai ora sau trebuie sa intru in detalii ?

Mircea 30-05-2014 - 19:42

sunt (deci gresim si noi)

salut 30-05-2014 - 19:57

Mai prostule, normal arfi fost sa pui si postarea mea si contextul, nu numai regurgitarea ta. Dar daca intrebi asa, la modul general, iti raspund la modul general: voi, basistii, fecalele cu radiografii fara coloana vertebrala, patibularii cu maxilar incrancenat pe care il deschideti doar ca sa ne pisam in el, cu inima ca un cur, ATI MURI DE FOAME.

Singurul lucru adevarat in rahatul ce il mancati zilnic pe forum e ca oamenii normali va injura. Asta-i singura legatura cu realitatea din postarile voastre, mai secaturilor, altfel, asa cum s-a vazut, sunteti o adunatura de handicapati mental, imbecili incapabili sa inteleaga lucruri evidente si pentru copii din clasa a patra, cum ar fi de exemplu ideea principala si – eventualele – idei secundare dintr-un text. (nu zice nu ca tocmai ati dovedit-o la sirul lui Neacsu despre Ungureanu).
Altfel, esti si o jigodie de om pentru ca vorbesti intr-o postare adresata mie despre „vocabularul de cazarma, invitatiile la supt (intre barbati), invocarea mamelor, rezolvarea problemelor prin moarte, streang etc. ? „, lucruri pe care nu le gasesti in postarile mele. Dar, postand asa, adresandu-te mie, Jigodie ce esti, speri sa induci altor imbecili basisti ideea ca eu fac asa.

Mircea 30-05-2014 - 20:06

Mai prostule salut,
Nu te-am dat pe tine exemplu dar ca sa intelegi mai bine reformulez intrebarea. Mai intii precizez ca intrebarea e generala (daca nu ai reusit sa intelegi pina acum):

“salut
30-05-2014 at 17:42
Iti iau postarea in serios si te intreb si eu in modul cel mai serios:
– ce crezi ca ne-am face daca ar disparea vocabularul indecent, aprecieri cum ar fi „mai prostule, fecalele cu radiografii, patibularii cu maxilar incrancenat pe care il deschideti doar ca sa ne pisam in el, cu inima ca un cur, mai secaturilor, „ etc. ? Crezi ca ne-am lega doar de semnele de punctuatie pe care le gresim si noi ?”

Mircea 30-05-2014 - 20:08

Daca vrei pun si contextul si postarea ta dar sper totusi ca intelegi ce vreu sa spun.

Mircea 30-05-2014 - 20:08

vreau (nu o fac voit, dar am baut si eu ceva la masa)

Mircea 30-05-2014 - 20:13

Iata si postarea ta:

„salut
30-05-2014 at 17:42

@ urbos

Tu ai gresit.
Asta-i tactica lor, asta-i basism pur: agata cate o virgula – fara nici un fel de relevanta in comparatie cu ansamblul – si o tin ca Stan cu Fluierul pentru ca subiectul principal sa devina desuet, sau sa fie uitat.
Nu stiu de ce insisti cu scursurile astea; cine a avut creier si bunavointa sa inteleaga a inteles din prima postare, pe astia nu-i convingi inca 200 de postari, sunt si prosti si necititi si de rea credinta.”

Mircea 30-05-2014 - 20:14

salut
Contextul il intelegi ?

urbos 30-05-2014 - 20:16

Idiotu ne anuta ca a baut la masa. Hahahaha!
Du-te ba dreacu de hurjuma! Ai baut pisat dupa ce ai mancat cacat.
Pe cine intereseaza ba vierme? Hahaha!

salut 30-05-2014 - 20:18

Dumnezeule, ce specie de bolnavi mintal sunt basistii astia:
Eu scriu cu subiect si predicat:

” Dar daca intrebi asa, la modul general…”

Basistul scrie dupa mai bine de jumatate de ora:

„Mai intii precizez ca intrebarea e generala (daca nu ai reusit sa intelegi pina acum):”
================

Adica omul zice: „e alba !” Vine si basistul si urla: „ce ba, nu vezi, e alba!”

Cum dreaq se numeste boala astuia, ca tratatul despre basism are 685 de pagini si e plin cu descrieri de boli mintale. La ce pagina il gasesc pe imbecilul asta?

UnUL 30-05-2014 - 20:18

C u r Bubos, doar tu bei așa ceva, așa cum doar tu mănânci kkt pe aici. E specialitatea ta, Scărboșel.

Mircea 30-05-2014 - 20:21

salut
Deci ai inteles contextul ?

UnUL 30-05-2014 - 19:30

Te prindem noi cu destule, Salaud, deși te crezi hiperinteligent; dar ne e scârbă să plonjăm de fiecare dată în hârdăul cu lături în care te scalzi ca să polemizăm cu tine.

UnUL 30-05-2014 - 19:32

Și dl. Mircea are perfectă dreptate: e păcat că ai început cei 7 ani de-acasă la FF și nu i-ai terminat nici până în ziua de azi.

salut 30-05-2014 - 20:09

Mai NuLuLe, hai sa punem lucrurile in context.

„Ma cred superinteligent”, „Sunt expert in balistica”, „sunt superjurist”, etc. Asa vorbesti despre mine, asa ma caracterizezi cand imi faci dosarul, profesional, cu data, ora, minut, zicere, ca turnatorii meseriasi, cum facea si tac-to, nu asa, amator, ca prostul ala de-si zice ca-i schpion, MI-5.

Ma rog, sa revenim. DA, DA si DA. In comparatie cu tine, in materie de inteligenta sunt Einstein, la Balistica sunt Dumnezeul balisticii pentru tine, iar in ceea ce priveste partea juridica sint Oracolul din Delphi, Napoleon, Sun Tzi, si inca o pleiada de oameni celebri ce au creat norme juridice.
Toate astea in comparatie cu tine si, sincer, nu-i vina mea ca tu esti prost tout-azimuth, de jur imprejur.
Ti-am raspuns la intrebari? Alte nelamuriri?

PS: cele de mai sus nu ma impiedica sa te reevaluez si sa constat ca, totusi, fata de cei doi fii rujati ai tai, kk-cautatorul si Mircea, esti mai sus; macar stii o boaba de franceza.

UnUL 30-05-2014 - 20:13

E clar: mania grandorii. Consultă un psihiatru bun până mai există o brumă de speranță!

salut 30-05-2014 - 20:19

Pune ma rujatule un copil sa-ti citeasca textul, e prea lung pentru tine. Nu vezi ca postezi total anapoda?

UnUL 30-05-2014 - 20:43

Salaud, cred că te referi la propriul tău text, e prea lung și prea penibil.

salut 30-05-2014 - 20:50

Bineinteles, mai Nulitate ca m-am referit la textul meu „prea lung” cand ti-am spus sa chemi un copil sa ti-l citeasca.
Tu nu la textul meu te-ai referit cand ai raspuns? Sau te-ai referit la vreo scrisoare de-a ta, pe care ti-ai trimis-o singur, practica curenta la basisti. Iti dai si telefoane? Iti raspunde sau suna „ocupat”?

UnUL 30-05-2014 - 20:58

Păi nu vorbeai cu mine, Salaud, vorbeai cu ceva „rujat” (nu știu unde ai găsit așa ceva pe acest forum). Iar eu ți-am precizat că postări mai inutil lungi (inutil pentru că nu spun nimic, ci doar constituie un delir logoreic!) ca ale tale mai greu găsești pe acest forum
Și a propos de delir: „te-ai referit la vreo scrisoare de-a ta, pe care ti-ai trimis-o singur, practica curenta la basisti. Iti dai si telefoane? Iti raspunde sau suna “ocupat”?” constituie o bâiguială fără noimă.

salut 30-05-2014 - 21:04

Deci, mos ramolit, ai raspuns la un text „pe care nu l-ai citit pentru ca ai crezut ca se adresa altcuiva”? Am inteles bine? Dumnezeule, tu esti decliciul prostiei, esti ca o prajitura, mai Cracanel !

pathfinder 30-05-2014 - 21:17

@piticul atomic
Tu te-ai nascut ramolit.
Si ai tot regresat…

UnUL 30-05-2014 - 22:20

@Salaud, ce întrebare inutilă: evident că nu ai înțeles bine, așa cum nu înțelegi niciodată.
P.S. Ce e acela un „decliciu”, neicușorule?

ancuta 30-05-2014 - 22:28

mai poolete 3,147det!
tu esti facut de o matusa c-un plotoner astmatic?
ma’ 3,147deto!
te-a dat afara din apartamentul ala de la blocul de caramida cu scara metalica exterioara, baba din toronto!
‘te-n coor pe unde bei apa!

digital 30-05-2014 - 18:59

neacsum, aveam o părere mai bună despre matale dar nici măcar nu verifici ce postează alții!
să-ți fie de bine, mai scrie articole nenică, vei fi credibil!

pathfinder 30-05-2014 - 19:12

Uite ma, te bag io in seama.
Cand ai dreptate, ai dreptate.
Referitor la Artur Vaitoianu: nu a fost intre 27 septembrie – 30 noiembrie ci, cum spui tu, intre 12 septembrie – 4 decembrie.

Degetica, nu datele exacte sunt problema aici ci perioada.
Si faptul ca au fost si altii cu mandate si mai scurte.
Atat.
Intelegi?

pathfinder 30-05-2014 - 19:15

Altii spun chiar 27 septembrie – 30 noiembrie.
Eu unul nu-mi mai amintesc.
Vai de batranetile mele…

urbos 30-05-2014 - 19:18

Dar ai uitat ca trebuie sa pleci sa mananci cacatul lui „Mircea”? Sau invers.

pathfinder 30-05-2014 - 19:23

Da, e invers.
Il mananci tu…

urbos 30-05-2014 - 19:17

Adevaru e, rujat schizofrenic, ca asta era important, ca imbecilul Ungureanu nu e ultimul de pe planeta cum a afirmat Neacsu.
Imi inchipui ce ar fi fost daca Neacsu spunea ca talpa la conversi e de 3,7 mm.

pathfinder 30-05-2014 - 19:21

Mai omule bun, i-am spus doar ca e nedrept.
Dupa aia omu’ a intrebat daca au mai fost si altii.
Si i-am raspuns.
Ce nu pricepi?

Nu l-am laudat pe individ, nu am spus ca e imbecil sau nu e, nimic de genul asta.
Astea le spui tu.

Problema cu „talpa la conversi” e domeniul tau.
Te las pe tine sa dezbati…

Mircea 30-05-2014 - 19:26

Aveau in magazie asa ceva ? Eu am vazut conversi doar la nord-coreeni dar stie el mai bine ce avea in gestiune.

urbos 30-05-2014 - 19:28

Tu chiar nu pricepi cat de irelevanta era , in concret, afirmatia lui Neacsu?
Iii ziceam si lindicului mai demult, daca ii spune cineva „du-te si trage-l pe ala de limba” tampita si-ar pregati un cleste.
Nu sinteti in stare sa discerneti fondul unei afirmatii, va agatati ca imbecilii de forma.
Muyeri! Hahaha!

salut 30-05-2014 - 19:30

Nu mai rujatule, doar te-ai luat de ceva cu totul irelevant. Daca te opreai dupa prima postare, mai era cum era, da’ tu, bolnav psihic de a fi bagat in seama : „io-te cum duc io tara in spinare”, ai continuat inca N postari, ai facut cercetari pe internet, copy-paste, hehehe. Bineinteles ca imediat au venit si ceilalti nesanatosi basisti, VacaVerde, frate-tu rujat, Mircea, sa ragaiti in cor aceleasi platfus cerebral. Altfel, sunt destepti. Aproape la fel de destepti ca o oaie.

urbos 30-05-2014 - 19:32

Mircica? Esti sclerozat, senil, ai uitat ca trebuie sa pleci sa mananci niste cacat?

UnUL 30-05-2014 - 19:33

Ți-l lasă ție, C u r Bubos, știm cu toții că e hrana ta preferată.

pathfinder 30-05-2014 - 19:39

@salut
Eu m-as fi oprit dar a intervenit un imbecil dupa aia:

salut 30-05-2014 at 18:43
„Asa, asa rujatule, ca omul se referea la prim ministrii din ultimii 5000 de ani din istoria Romaniei.”

Intelegi?

neacsum 30-05-2014 - 19:51

Nici faptul ca au fost altii mai scurti nu conteaza. Conteaza faptul ca hipochimenul este un om de 1,5 procente din numarul de votanti, care oricum a fost ulmflat dar vrea sa fie presedinte, are impresia ca e salvarea romanilor si ca iarta, isi sacrifica visul de dragul unificarii dreptei. Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul.

urbos 30-05-2014 - 19:54

Sa nu cumva sa aiba 1,51% ca iar te iau astia la prelucrat de-ti merg fulgii.

Mircea 31-05-2014 - 06:28

Neacsule,
Ajuta-ma sa ma lamuresc. Ce inseamna „hipochimen” ca am apelat la DEX si rid aia de mi se cutremura monitorul. Sa fie vorba despre un individ pe cal ?

UnUL 31-05-2014 - 08:05

Un hibrid între ipochimen, hipodrom și himen.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 08:51

Nea Marine procentual de data asta nu aveti dreptate !
Evident din punctul meu subiectiv , MRU este un PRODUS de VARF al INTELIGENTEI ROMANESTI , un EXEMPLAR care se naste si formeaza pe meleagurile noastre.
Din acelasi punct de vedere personal consider ca ”greseala principala” este ca a …IESIT din apropierea TOXICULUI basescu , desi cu timpul ar fi fost nevoit sa-l indeparteze . Primele semne in acest sens se profilau .

neacsum 30-05-2014 - 19:38

ce anume sa verific?

Mircea 31-05-2014 - 06:14

Marea problema a lui MRU nu este lungimea mandatului sau procentele obtinute duminica ci faptul ca a avut curajul sa se prezinte la antena 3 unde l-a umilit pe Gidea in direct si in fata antibasistilor care asteptau sa curga singe. Ca umilinta sa fie completa pastorul desfiintat in direct si-a incheiat interviul cu apelativul „Domnule profesor !” scotindu-l din minti pe varan.
Deoarece sunt sigur ca niciun antibasist nu a auzit de emisiunea respectiva le recomand sa caute pe Goagal (termenul apartine unui alt intelectual de frunte al antibasistilor) INTERVIU MRU LA ANTENA 3.
Internetul nu uita.

UnUL 31-05-2014 - 08:04

CORECT!, vorba lui Bășinel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult