Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihai Răzvan Ungureanu: Nu vreau să mă înscriu în PDL

Mihai Răzvan Ungureanu: Nu vreau să mă înscriu în PDL

scris de A.B.
8 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu nu vrea să se  înscrie în Partidul Democrat Liberal.

ungureanu

foto: antena3.ro

“Nu mă înscriu în PDL”, a ţinut să precizeze Ungureanu, prezent la Mitingul Papioanelor. În ultimele zile s-a speculat că fostul premier Ungureanu s-ar înscrie în PDL şi, mai mult, ar putea candida la preşedinţia partidului după ce Emil Boc şi întreaga conducere şi-au dat demisia ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile locale din 10 iunie. Posibilitatea ca Mihai-Răzvan Ungureanu să se înscrie în PDL şi să candideze la şefia partidului a fost alimentată şi de ultima decizie a democrat-liberalilor, luată sâmbătă în Consiliul Director Naţional, potrivit căreia orice membru, indiferent de vechimea în partid, poate candida la o funcţie de conducere. De altfel, preşedintele demisionar al democrat-liberalilor a susţinut că nu îl vede pe Ungureanu ca pe un adversar al PDL. Pe de altă parte, deputatul PDL Sever Voinescu a declarat vineri că ar fi bine ca PDL să colaboreze, într-o formulă oarecare, în beneficiul dreptei, cu Mihai-Răzvan Ungureanu.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-06-2012 - 12:42

Cum sa te poti inscrie la ceva POST-MORTEM ! Nici nu trebuia sa va afisati cu un …cadavru polytic! De astia …cat mai DEPARTE !

ciufulici 19-06-2012 - 12:53

Nebunaticule Razvanica! Ii faci semne lui MEGA-CIOCOIUL PONTA sa te ia sub aripa lui de otel bolshevica, calita in zeama de Iliescu de insusi matusa Tamara, care i-a fost si indrumatoare la doctorat?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult