Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – Mihai Stănișoară și-a dat demisia din Parlament

UPDATE – Mihai Stănișoară și-a dat demisia din Parlament

scris de R. C.P.
3 afisari

Deputatul independent Mihai Stănișoară și-a depus miercuri demisia din Parlament.

foto agerpres.ro

foto agerpres.ro

Potrivit secretarului Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, Stănișoară „și-a dat demisia din motive personale, având un alt proiect profesional”.

Stănișoară și-a depus demisia la Biroul permanent și aceasta va fi citită în ședința în plen de miercuri.

Mihai Stănișoară era deputat independent de la 1 septembrie 2014, dar activa pe lângă grupul PC-PLR.

Stănișoară a declarat miercuri că a luat decizia de a demisiona atât din Parlament, cât și din PLR după o îndelungată deliberare și autoanaliză iar drumul pe care îl va urma de acum înainte nu va mai include, cel puțin pentru o perioadă, politica.

Surse parlamentare au declarat că Stănișoară va lucra pentru o companie multinațională.

„Doresc să vă informez despre decizia mea de a demisiona atât din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputaților, cât și din cea de membru al Partidului Liberal Reformator, începând de astăzi, 29 aprilie 2015. După o îndelungată deliberare și autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puțin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară”, se arată într-un comunicat de presă remis de Stănișoară.

El a adăugat că este convins că experiența și profesionalismul său vor putea fi puse și de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern și internațional.

„Celor care m-au votat și care mi-au încredințat mandatele de membru al Parlamentului României le mulțumesc și îi asigur de respectul meu și de recunoștința mea. Activitatea politică pe care am desfășurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunității pe care am reprezentat-o. Le mulțumesc celor cu care am avut onoarea și privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ și politic, atât la nivel național, cât și local. Gândurile mele bune se îndreaptă și către reprezentanții mass-media, cărora le urez, cu prețuire, succes și inspirație”, a mai spus fostul deputat.

Potrivit unor surse parlamentare Mihai Stănișoară a părăsit Parlamentul pentru a merge să lucreze la o companie multinațională din domeniul armamentului, pentru un salariu „mult mai mare” decât cel din Camera Deputaților.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult