Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihai Tudose a demisionat din Pro România

Mihai Tudose a demisionat din Pro România

scris de Misu Andrei
107 afisari

Fostul premier Mihai Tudose și-a dat demisia, luni dimineață, din Pro România, în urma tensiunilor cu Victor Ponta, președintele partidului.Anunțul a fost făcut de europarlamentar pe pagina de Facebook: „Doar atât. Deocamdată…..”, a scris el, alături de o fotografie cu demisia.

„Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”, a mai scris acesta în cererea de demisie înregistrată pe 2 decembrie. El nu a făcut nicio precizare cu privire la mandatul de europarlamentar.

Mihai Tudose a declarat de mai multe ori că el nu pleacă din partid și că o demisie ar trebui să vină din partea lui Victor Ponta.

„Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”. Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins… Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Tudose, săptămâna trecută.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult