Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihail Boldea: Aviz favorabil pentru reţinere la Comisia juridică a Camerei

Mihail Boldea: Aviz favorabil pentru reţinere la Comisia juridică a Camerei

scris de M.A.
2 afisari

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat marţi, cu unanimitate de voturi, aviz favorabil cererii ministrului Justiţiei privind încuviinţarea percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive în cazul deputatului independent Mihail Boldea.

Deputatul UNPR Mihail Boldea

Deputatul UNPR Mihail Boldea

Scrisoarea ministrului Justiţiei Cătălin Predoiu referitoare la solicitarea de încuviinţare a percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive a deputatului Mihail Boldea adresată preşedintelui Camerei Deputaţilor a fost prezentată în plen, luni, de vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean, transmite Agerpres.

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi a transmis luni ministrului Justiţiei solicitarea procurorilor DIICOT de ridicare a imunităţii deputatului independent Mihail Boldea, cercetat penal pentru înşelăciuni imobiliare.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, cererea de reţinere, arestare sau percheziţie se adresează preşedintelui acestui for legislativ de către ministrul Justiţiei.

DIICOT susţine că Mihail Boldea face parte dintr-un grup infracţional organizat, constituit din 22 de persoane, alături de un avocat din Baroul Galaţi şi un fost arbitru de la Curtea de Arbitraj Galaţi, care se ocupau cu înşelăciuni în domeniul imobiliar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult