Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mihnea Constantinescu, pentru a treia oară la Palatul Victoria

Mihnea Constantinescu, pentru a treia oară la Palatul Victoria

scris de A.B.
6 afisari

Diplomatul Mihnea Constantinescu  a ajunst pentru a treia oară la Palatul Victoria. Fost director de cabinet al premierilor Adrian Năstase (PSD) şi Călin Popescu Tăriceanu (PNL), a fost numit acum de premierul Victor Ponta în postul de consilier de stat.

constantinescu

foto: ziarelive.ro

Mihnea Constantinescu revine la Palatul Victoria. El îşi va desfăşura activitatea în aparatul propriu de lucru al primului-ministru. Tot ca şi consilier de stat al premierului a fost numit Sorin Encuţescu, secretar de stat în Ministerul Apărării în Guvernul Năstase. Diplomat de carieră cu mare experienţă, Mihnea Constantinescu a lucrat ca director de cabinet al premierilor Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu. În 2004, el a fost detaşat de la Ministerul de Externe la Palatul Victoria, în funcţiile de director de cabinet şi de consilier diplomatic al premierului Năstase, pe care le-a ocupat pînă la sfîrşitul acelui an, cînd s-a întors în Ministerul de Externe.

La scurt timp însă, Constantinescu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Tăriceanu în martie 2005, fiind eliberat din funcţie în decembrie 2008. Şi în acel caz, Mihnea Constantinescu a fost detaşat la Palatul Victoria, el păstrându-şi statutul de diplomat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult