Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Minca: Ii urez succes lui Teo Trandafir, dar pacat ca nu a ramas la TV

Minca: Ii urez succes lui Teo Trandafir, dar pacat ca nu a ramas la TV

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Candidatul Aliantei PSD+PC, Liliana Minca, a declarat, miercuri, ca ii ureaza succes lui Teo Trandafir, contracandidata sa la alegerile din Colegiul 19, aratand ca nu o va ataca pe aceasta in campania electorala, dar considera ca Trandafir se pricepea mai bine la televiziune decat la politica. De asemenea, secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri, ca ar traduce prin „paine si circ” propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o „actita glumeata” si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.


„Stiam de varianta PDL cu Teo Trandafir. Ii urez succes. Nu pot sa o atac sub nicio forma, pentru ca am spus ca nu voi ataca femeile, iar campania mea nu este murdara, ci se bazeaza pe proiecte si este pentru oameni”, a declarat Liliana Minca. Minca a spus ca ea este de mai mult timp in politica, iar Teo Trandafir va afla de acum incolo ce inseamna politica. „Pacat ca a intrat in PDL, pentru ca nu stiu cum va explica pensionarilor din Colegiul 19 de ce punctul de pensie nu este de 45% din salariul mediu brut. Acestea sunt problemele cetatenilor. Celelalte probleme le rezolva primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care este din PC si ma sprijina in candidatura mea”, a adaugat Minca. Ea a mai aratat ca ii pare rau ca PDL nu a reusit sa aleaga un candidat din interiorul sau si ca intotdeauna democrat-liberalii apeleaza la oameni „cumparati sau de import”. „Nu este cazul lui Teo Trandafir. Ea crede ca va face o cariera in politica. Pacat ca nu a ramas in televiziune, pentru ca se pricepea mai bine”, a adaugat candidatul Aliantei PSD+PC.

 

Stroe: La alegerile pentru Colegiul 19 va fi „o ciufuleala intre doamne”

„Eu as traduce simplu: paine si circ. Daca nu pot sa dea poporului paine, pedelistii ii dau circ. Ca cine e Teo Trandafir? O actrita glumeata. in loc sa dea un om politic cat de cat capabil sa se gandeasca la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalisti, la sanatate, invatamant, da un circar”, a sustinut Radu Stroe, citat de Mediafax. Intrebat daca are sanse sa castige, liberalul a precizat ca, in opinia sa, confruntarea electorala va fi „o ciufuleala intre doamne”. „In tara romaneasca sanse exista acolo unde te astepti mai putin. Sigur ca fiecare are sansa lui. inteleg ca de la PSD+PC este Liliana Minca, doamna aceea de la Loteria Nationala, doamna aceea e economista, e priceputa. Mi se pare ca o sa fie o ciufuleala intre doamne, daca pot sa ma exprim asa, cu deosebirea ca Minca are inclinatii, aplicatii si experienta in domeniul economic, deci are o ratiunea de a fi trimisa in Parlament, cealalta e cu emisiunile de telenovele si de circ de la televiziune. Cred ca va fi lesne pentru popor sa aleaga, dar vom vedea”, a conchis Stroe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult