Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Miniştri lăudaţi de Băsescu

Miniştri lăudaţi de Băsescu

scris de P.C.R.
0 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seara, că Elena Udrea, Anca Boagiu, Cătălin Predoiu şi Daniel Funeriu sunt miniştrii săi preferaţi, adăugând că l-a apreciat foarte mult şi de Ioan Botiş ca ministru, în ciuda modului în care acesta a plecat din Guvern.

Catalin Predoiu

Catalin Predoiu (Foto: AGERPRES)

Întrebat care este ministrul său preferat din actualul Cabinet, Băsescu a răspuns râzând: „Dacă aş spune că nu e Elena Udrea, nu m-aţi crede, aşa că încep cu Elena Udrea„.

El a menţionat-o, în acest context, la 10 TV, şi pe Anca Boagiu. „Îmi place Anca Boagiu, că a pus piciorul în prag la Ministerul Transporturilor. Îmi place ministrul Justiţiei, e un om cu calm, care a reuşit în tot viesparul ăsta din Justiţie să se mişte cumva, să găsească nişte soluţii. Foarte mult îmi place ministrul Educaţiei, care a ţinut foarte mult de lege. El a fost în Comisia prezidenţială de elaborare a Raportului pe Educaţie, a lucrat la Preşedinţie, la proiectul Legii educaţiei şi, pe urmă, când a fost lucrat la Guvern proiectul legii, l-a susţinut cu onestitate formidabilă şi acum implementează legea, ceea ce e mare lucru”, a continuat şeful statului, citat de Mediafax. El a adăugat că aceştia sunt „câţiva miniştri care sunt în regulă”.

„Probabil mai sunt, dar nu mă puneţi să-i spun pe toţi. A, să nu uit să spun, mi-a plăcut Botiş ca ministru. Nu mi-a plăcut motivul pentru care a trebuit să plece din Guvern, dar a fost un ministru al muncii care a înţeles foarte bine. Avea lucrul ăsta în cap şi aveam un dialog foarte bun cu el”, a spus şeful statului la postul 10TV.

Despre Sebastian Lăzăroiu, Băsescu s-a arătat convins că se va ocupa de legile care mai trebuie implementate în domeniu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult