Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ministrul Finanțelor Daniel Chițoiu și-ar putea depune demisia

Ministrul Finanțelor Daniel Chițoiu și-ar putea depune demisia

scris de C.S.
3 afisari

Vicepremierul Daniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor, a declarat că nu crede că va fi remaniat. Întrebat despre eventuala sa demisie, el a răspuns: „E o posibilitate, mâine voi da un răspuns”.

Ministrul Finanțelor și-ar putea depune demisia. (foto: finantistii)

Daniel Chițoiu a participat joi la o întâlnire cu premierul Victor Ponta, președintele PNL, Crin Antonescu, și vicepremierii Liviu Dragnea și Gabriel Oprea.

Vineri, PNL va decide atât în Biroul Politic, cât și în Delegația Permanentă remanierea mai multor miniștri liberali, au declarat surse liberale.

O plecare aproape sigură din Guvern este cea a vicepremierului Daniel Chițoiu, conform acelorași surse. Acesta are o susținere minimă în PNL, iar o eventuală rămânere în Executiv s-ar datora exclusiv aprecierii de care se bucură din partea premierului Ponta.

Chiţoiu a făcut aceste declaraţii după întâlnirea liderilor USL, la care au participat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi Crin Antonescu, Daniel Chiţoiu, Eduard Hellvig.

7 comentarii

UnUL 06-02-2014 - 18:07

Ce departe pot împinge unii mimetismul: să ai mutră de șobolan și să te cheme”Chiț-oiu”!

salut 06-02-2014 - 18:13

Asta nu- nimic!
Sa vezi cum e sa ai fața de cur si sa te cheme Basescu !

UnUL 06-02-2014 - 18:15

?????????????????????????

UnUL 06-02-2014 - 18:28

Da, e greu cu mimetismul ăsta – îndeosebi pe la USL-ași. Unul care nu face să se miște nimic prin București se numește Oprescu, unul care fluieră a pagubă după ce a fost condamnat penal de numește Chiuariu, unul cu stofă de dictator se numește Antonescu, unul care face tot timpul bancuri proaste se numește Ponta, etc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 18:15
- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 18:18

Traian Băsescu, dezamăgit de poziția premierului, față de solicitările sale !

http://4.bp.blogspot.com/-ArqXqmjrGu0/UvNP6gBXRcI/AAAAAAAARDw/2XpWYFCFG_Y/s1600/Traian+Basescu,+dezamagit+de+premier+!.jpg

neacsum 06-02-2014 - 18:50

Chitoiu joaca de mult pe mana lui Ponta. Nu ar fi exclus sa il vedem iesit si din PNL, pentru ca Antonescu s-a saturat de jocul la doua capete. Numai ca dosarul nevestii il tine cu botul pe labe.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult