Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a demisionat

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a demisionat

scris de D.P.
7 afisari

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu a demisionat, dupa ce acesta a avut o discuţie cu premierul Dacian Cioloş în care l-a informat despre intenţia de a demisiona. Premierul a acceptat demisia ministrului Sanatatii.

Patriciu Achimaș CadariuMinistrul Sănătăţii a părăsit sediul Guvernului, unde a avut o discuţie cu Cioloş şi unde s-a desfăşurat şedinţa cu specialiştii din domeniul medical.

Demisia ministrului Sănătăţii are loc în plin scandal legat de dezinfectaţii diluaţi folosiţi în spitale şi livraţi de Hexi Pharma.

Vineri, în Bucureşti a avut loc un miting în care a fost cerută demisia ministrului Patriciu Achimaş Cadariu, iar sâmbătă premierul Dacian Ciloş a convocat la guvern o şedinţă cu specialiştii din sănătate, pentru a găsi o soluţie în această situaţie. Cadariu nu a participat la această şedinţă, deşi iniţial existaseră informaţii legate de prezenţa sa în guvern.

Un alt scandal care a marcat mandatul de şase luni al lui Cadariu a fost cel al copiilor disgnosticaţi cu sindrom hemolitic uremic, mai mulţi bebeluşi pierzându-şi viaţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult