Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mircea Ionescu-Quintus, la 95 de ani

Mircea Ionescu-Quintus, la 95 de ani

scris de Marius Bâtcă
13 afisari

Mircea Ionescu-Quintus, preşedintele de onoare al PNL, care împlineşte duminică 95 de ani, spune că îşi doreşte sănătate pentru sine şi întregul popor, într-o perioadă în care problema sănătăţii în România este la grea cumpănă.

Mircea Ionescu Quintus (pnl.ro)

Mircea Ionescu Quintus (foto: pnl.ro)

„Îmi doresc sănătate, pentru soţia mea, pentru mine şi pentru toată lumea. Într-o perioadă în care problema sănătăţii în ţara noastră este la grea cumpănă, doresc sănătate întregului nostru popor din care fac şi eu parte”, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Mircea Ionescu-Quintus.

Ziua de naştere şi-o va petrece acasă, cu soţia, cu care va ciocni un pahar de şampanie. „De ziua mea de naştere, care este de fapt duminică, o să stau acasă şi o să închid tot ce se poate închide şi stau liniştit cu soţia mea. Din păcate, fiul meu şi nora nu pot veni din Germania. Aşa că vom fi numai noi doi. O zi de linişte. Vreau să vă spun că asta ar fi a patra zi la rând în care se tot agită oamenii ăştia drăguţi în jurul meu şi pentru vârsta asta este niţel obositor. Poate mergem puţin la bisericuţa de lângă noi şi, dacă nu, stăm acasă şi ciocnim un pahar de şampanie”, a spus preşedintele de onoare al PNL.

1 comentariu

petru 16-03-2012 - 19:10

La multi ani si multa, multa sanatate, alaturi de cei dragi, Domnule Presedinte ! Ati fost si sunteti un exemplu de adevarat politician Roman !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult